Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO First Order Snowspeeder™ 75126

De LEGO set 75126, de Microfighters' First Order Snowspeeder, is perfect om je eigen leger te creëren en de strijd aan te gaan.
De set bevat een First Order Snowtrooper minifiguur, een Snowspeeder met draaibare noppenschieter en extra munitie.
Combineer deze set met de Resistance X-Wing Fighter voor nog meer gevechten op de ijsplaneet.
Bestel vandaag nog en word de onbetwiste heerser van het universum!

Waar is LEGO First Order Snowspeeder™ 75126 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
91
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75126
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij klaar om je eigen leger te creëren en de strijd aan te gaan? Dan is de LEGO® Microfighters' First Order Snowspeeder precies wat je nodig hebt! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om de vijand neer te halen en de ijsvlakten op te eisen.

Deze set bevat de First Order Snowtrooper minifiguur met een blaster en extra munitie. Hij past perfect in de open cockpit van de Snowspeeder en stelt je in staat om je vijanden van dichtbij te bekijken voordat je ze aanvalt. De Snowspeeder is uitgerust met grote motorgondels en een draaibare noppenschieter met extra munitie. Open het vuur en laat de noppenschieter zijn werk doen!

Met de First Order Snowtrooper helm ben je helemaal klaar voor de strijd. Combineer deze set met de Resistance X-Wing Fighter microfighter (productnr. 75125) voor nog meer ijsplaneet-gevechten. De perfecte aanvulling op iedere microfighter-verzameling!

De afmetingen van de First Order Snowspeeder zijn 5 cm hoog, 8 cm lang en 6 cm breed. Het is de perfecte maat voor spel en display op je bureau of plank.

Dus verzamel je troepen en begin je eigen gevechten met de LEGO® Microfighters' First Order Snowspeeder set. Voel de opwinding van het leiden van je eigen leger en versla de vijand op de ijsvlaktes van het heelal! Bestel de set vandaag nog en wordt de onbetwiste heerser van het universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75106

Imperial Assault Carrier™

foto van lego set5001160

LEGO® Stormtrooper sleutelhangerlampje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.