Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ewok knuffel 5007460

De schattige LEGO Star Wars Ewok knuffel is een perfecte reisgenoot voor jonge Star Wars fans, gemaakt van zachte stof. Met platte voeten staat hij stevig op een oppervlak en is hij ongeveer 25 cm hoog. Gemaakt van 100% polyester met geborduurde details, is hij knuffelbaar en ideaal voor kinderen en Star Wars fans. Deze knuffel biedt eindeloze mogelijkheden om favoriete Star Wars scènes tot leven te brengen en is een verzamelitem voor fans van alle leeftijden. Bestel nu en voeg deze schattige knuffel toe aan je collectie.

Waar is LEGO Ewok knuffel 5007460 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007460
lego insiders punten icoon
270
punten

Fans van alle leeftijden zullen smelten bij het zien van deze ontzettend schattige LEGO® Star Wars™ Ewok knuffel. Deze grote knuffel is gemaakt van zachte stof en is een perfecte reisgenoot voor jonge Star Wars fans. Met deze knuffel kunnen ze hun favoriete actiescènes op de bosmaan Endor naspelen en hun fantasie de vrije loop laten.

De Ewok knuffel is stevig gemaakt met platte voeten, zodat hij gemakkelijk op een plat oppervlak kan staan. Hij is ongeveer 25 cm hoog en maakt een geweldige toevoeging aan elke kinderkamer. Of je nu een kind bent of een volwassen Star Wars fan, deze knuffel zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Deze LEGO® Star Wars™ Ewok knuffel is gemaakt van 100% polyester en heeft geborduurde details voor een extra schattige uitstraling. Hij is gevuld met korrels van polyethyleen, waardoor hij zacht en knuffelbaar is. Je kunt hem gebruiken om mee te knuffelen, te spelen of gewoon neer te zetten als decoratie. Hij is perfect om cadeau te geven aan kinderen of Star Wars fans van alle leeftijden.

Met deze Ewok knuffel kun je je favoriete scènes uit de Star Wars films tot leven brengen. Stel je voor dat je samen met de Ewok strijdt tegen de Dark Side en de galaxy redt. Of laat je fantasie de vrije loop en bedenk je eigen avonturen met deze schattige reisgenoot. Met de LEGO® Star Wars™ Ewok knuffel zijn de mogelijkheden eindeloos.

Deze knuffel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een geweldige verzamelitem voor Star Wars fans. Zet hem op een plank, op je bureau of naast je bed en hij zal altijd een glimlach op je gezicht toveren. De Ewok knuffel is een symbool van de nostalgie en de liefde voor Star Wars. Het is een must-have item voor elke fan.

De Ewok knuffel is een officieel LEGO® product en voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard die je van LEGO® gewend bent. Hij is stevig gemaakt en gaat lang mee, zodat je er jarenlang van kunt genieten. De knuffel is ook gemakkelijk schoon te maken, zodat hij er altijd fris en als nieuw uitziet.

Deze LEGO® Star Wars™ Ewok knuffel is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassenen die gek zijn op Star Wars. Breng een stukje van de Star Wars magie in huis met deze schattige en knuffelbare Ewok. Of je nu een fan bent van de oude trilogie, de nieuwe films of de animatieseries, deze knuffel past perfect in jouw collectie.

Bestel nu de LEGO® Star Wars™ Ewok knuffel en beleef urenlang speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen avonturen in het Star Wars universum. Of gebruik hem gewoon als knuffelmaatje tijdens het slapengaan. Met deze Ewok knuffel haal je een stukje Star Wars geluk in huis. Wacht niet langer en voeg deze schattige knuffel toe aan jouw collectie.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75107

Jango Fett™

foto van lego set75058

MTT™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.