Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Grogu™ Holiday Bag Tag 5008103

Vier Kerstmis samen met het schattige personage "Baby Yoda" uit Star Wars: The Mandalorian met deze Grogu LEGO®-sleutelhanger. Gemaakt van flexibel en duurzaam silicone, is deze sleutelhanger gemakkelijk te bevestigen en heeft ruimte om persoonlijke contactgegevens op te schrijven. Voeg een feestelijke touch toe aan je sleutels, tas of koffer en laat zien dat je een echte Star Wars-fan bent. Perfect als cadeau voor kinderen en volwassenen. Bestel nu en geniet van de magie van Star Wars!

Waar is LEGO Grogu™ Holiday Bag Tag 5008103 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008103
lego insiders punten icoon
65
punten

Vier Kerstmis samen met het personage dat liefkozend bekend staat als 'Baby Yoda' door fans van Star Wars: The Mandalorian met deze schattige sleutelhanger. Een leuk kerstcadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar, deze sleutelhanger toont een illustratie van het Grogu LEGO®-figuur met een feestelijke sjaal en trui. De bagagetag is gemaakt van flexibel en duurzaam silicone, gemakkelijk te bevestigen en er is ruimte op de achterkant om persoonlijke contactgegevens op te schrijven.

Met deze unieke LEGO®-sleutelhanger geef je je sleutels een feestelijke touch tijdens de feestdagen. Of je hem nu als kerstversiering aan je tas hangt, of als persoonlijke herkenning aan je koffer bevestigt, deze "Baby Yoda"-sleutelhanger is een geweldige toevoeging aan je collectie. Laat de wereld zien dat je een echte Star Wars-fan bent en toon je liefde voor het schattige en iconische personage Grogu.

Deze sleutelhanger is niet zomaar een accessoire, het is een symbool van nostalgie en plezier. LEGO® heeft de legendarische wereld van Star Wars tot leven gebracht in de vorm van bouwstenen, en nu kan je datzelfde gevoel van avontuur en creativiteit meenemen waar je ook naartoe gaat. Of je nu je sleutels, je schooltas of je sporttas wilt personaliseren, deze sleutelhanger voegt een vleugje magie toe aan je dagelijkse leven.

De Grogu LEGO®-sleutelhanger is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog steeds genieten van de Star Wars-saga. Met dit schattige accessoire word je elke dag herinnerd aan de geweldige avonturen uit je favoriete filmserie. Haal herinneringen op aan je jeugd terwijl je je sleutels organiseert en bewaak je persoonlijke bezittingen met de kracht van de Force.

Deze sleutelhanger is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je dagelijkse accessoires, maar ook een praktische metgezel. Gemaakt van duurzaam silicone, kan deze tag je sleutels beschermen tegen verlies en onderscheid je ze gemakkelijk van anderen. Daarnaast biedt het etiket aan de achterkant voldoende ruimte om je naam en contactgegevens op te schrijven, voor het geval je je sleutels per ongeluk ergens achterlaat.

De "Baby Yoda" sleutelhanger is niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook als geschenk. Verras je vrienden, familie of collega's met deze schattige sleutelhanger en deel samen het plezier van Star Wars. Of het nu als cadeau wordt gegeven tijdens de feestdagen of gewoon als spontaan gebaar van genegenheid, deze sleutelhanger zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Ben je klaar om je sleutels een stijlvolle twist te geven? Bestel vandaag nog de Grogu LEGO® sleutelhanger en laat je genieten van de magie van Star Wars, waar je ook naartoe gaat. Onze online winkel biedt een eenvoudig en veilig bestelproces, zodat je binnenkort je eigen "Baby Yoda" sleutelhanger in handen hebt. Maak je klaar voor avontuur en creativiteit, want met LEGO® is alles mogelijk!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75020

Jabba's Sail Barge™

foto van lego set75357

Ghost en Phantom II

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.