Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Grogu™ Yum Yum Bag Tag 5008104

De LEGO Star Wars Grogu Yum Yum Taslabel is een must-have accessoire voor Star Wars fans vanaf 6 jaar. Dit flexibele en duurzame siliconen label toont een illustratie van Baby Yoda die geniet van een kikker. Bevestig het label gemakkelijk aan je tas of sleutelhanger en laat zien dat je een echte Star Wars kenner bent. Het label biedt ook ruimte om persoonlijke contactgegevens op te schrijven, zodat je tas niet verloren raakt. Het is een geweldig cadeau voor zowel kinderen als volwassenen die gek zijn op Star Wars. Voeg dit unieke accessoire toe aan je LEGO Star Wars verzameling en laat de magie van Star Wars tot leven komen!

Waar is LEGO Grogu™ Yum Yum Bag Tag 5008104 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008104
lego insiders punten icoon
65
punten

Laat je verrassen - of wellicht walgen(!) - als een ware Star Wars: The Mandalorian fan met de LEGO® Star Wars™ Grogu Yum Yum Taslabel. Dit unieke label toont een illustratie van het personage dat liefkozend bekend staat als 'Baby Yoda' terwijl hij geniet van een kikker, zijn favoriete maaltijd. Een speelse traktatie voor elk moment of een geweldig idee voor een verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze reislabel is gemaakt van flexibel en duurzaam silicone, is gemakkelijk te bevestigen en biedt ruimte op de achterkant om persoonlijke contactgegevens op te schrijven.

Stap binnen in de bloeiende wereld van Star Wars en maak kennis met de meest vertederende en eigenwijze kleine wezentje ooit: Grogu, ook wel bekend als Baby Yoda. De LEGO® Star Wars™ Grogu Yum Yum Taslabel is een onmisbare accessoire voor iedere jonge fan en volwassen liefhebber van deze iconische serie. Met dit label laat je zien dat je een échte kenner bent en breng je een ode aan dit schattige personage.

Het avontuur begint met de levendige illustratie op het taslabel. Baby Yoda, in al zijn glorie, geniet van een smakelijke kikker. Of je nu een fan bent van zijn lieflijke snoetje of de manier waarop hij de wereld ontdekt, dit label is een absolute must-have voor jouw collectie. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je je eigen verhalen bedenkt en Baby Yoda meeneemt op reis naar verre sterrenstelsels en onbekende planeten.

Dit LEGO® Star Wars™ Grogu Yum Yum Taslabel is niet alleen een geweldig accessoire om te pronken, maar ook nog eens praktisch en functioneel. Gemaakt van flexibel en duurzaam silicone, is dit label bestand tegen alle avonturen die je met je meeneemt. Of je nu door de ruimte reist, naar school gaat of op vakantie gaat, je kunt erop vertrouwen dat dit label je reisgezel blijft en je spullen beschermt.

Je bevestigt dit label moeiteloos aan je favoriete tas, sleutelhanger, jas of rugzak en creëert direct een unieke en persoonlijke stijl. Laat de wereld zien waar jouw hart ligt en maak een fashion statement met deze opvallende accessoire.

Maar dat is nog niet alles! Dit LEGO® Star Wars™ Grogu Yum Yum Taslabel heeft ook een praktische functie. Op de achterkant van het label vind je ruimte om je persoonlijke contactgegevens op te schrijven. Zo ben je altijd voorbereid mocht je tas per ongeluk verdwaald raken op je avontuurlijke reis. Met dit label behoud je de controle over je kostbare bezittingen en zorg je ervoor dat ze veilig en snel bij je terugkomen.

De LEGO® Star Wars™ Grogu Yum Yum Taslabel is het perfecte cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar. Of het nu voor een verjaardag is, tijdens de feestdagen of gewoon zomaar, dit label zal de jonge Star Wars fan ongetwijfeld verrassen en enthousiast maken. Breng een glimlach op hun gezicht en laat hun fantasie de vrije loop terwijl ze de avonturen van Baby Yoda naspelen.

Deze set is niet alleen geliefd bij kinderen, maar ook bij volwassenen die gek zijn op Star Wars. Maak je verzameling compleet met dit unieke item, dat een waardevolle toevoeging is aan elke LEGO® Star Wars™ verzameling. Bouw je eigen Star Wars universum, bestaande uit de meest iconische personages en voertuigen, en voeg dit label toe als een knipoog naar de schattigste held uit de serie.

Kortom, met de LEGO® Star Wars™ Grogu Yum Yum Taslabel haal je niet alleen een speels en uniek accessoire in huis, maar ook een stukje van de magie en het avontuur van Star Wars. Laat de kracht met je zijn en geef jezelf of een dierbare een cadeau waarvan ze nooit hadden durven dromen. Ga op reis door het sterrenstelsel en ontdek de eindeloze mogelijkheden met deze onweerstaanbare LEGO® set. Aarzel niet langer en voeg deze bijzondere Grogu Yum Yum Taslabel toe aan je collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75270

Obi-Wans hut

foto van lego set854187

Grogu™ Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.