Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Obi-Wans hut 75270

Ontdek de LEGO® Star Wars™ Obi-Wans hut (75270) set, een perfect cadeau voor jonge en volwassen Star Wars fans.
Bouw het huis van Jedi-meester Obi-Wan Kenobi op Tatooine en speel scenes na uit Star Wars: A New Hope.
Met minifiguren van Obi-Wan, Luke Skywalker, R2-D2 en een Tusken Raider.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bevat 200 LEGO stukjes en interactieve handleiding InstructionsPLUS in de LEGO Life app.
Afmetingen: 9 cm hoog, 12 cm breed en 11 cm diep.

Waar is LEGO Obi-Wans hut 75270 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
200
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75270
lego insiders punten icoon
225
punten

Je hoeft geen Jedi te zijn om plezier te beleven aan de LEGO® Star Wars™ Obi-Wans hut (75270)! Deze geweldige set is perfect voor zowel jonge als volwassen fans van de Star Wars saga. Bouw dit huis op Tatooine, de thuisbasis van de legendarische Jedi-meester Obi-Wan Kenobi, en stap in een wereld vol avontuur en speelplezier.

Met deze set kunnen Star Wars fans scènes uit de legendarische film Star Wars: A New Hope naspelen. De hut kan worden uitgeklapt zodat kinderen er gemakkelijk bij kunnen, en bevat talloze voorwerpen zoals een trainingsdroid en een hologramelement van Prinses Leia. De set bevat ook minifiguren van Obi-Wan Kenobi en Luke Skywalker met lichtzwaarden, R2-D2 en een Tusken Raider om duels na te spelen.

Deze set bevat 200 LEGO® stukjes, die eindeloze bouw- en speelmogelijkheden bieden. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is een perfect cadeau voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid. Samen spelen met vriendjes of alleen, het kan allemaal met de LEGO® Star Wars™ Obi-Wans hut (75270) set.

Extra plezier beleef je met de interactieve handleiding InstructionsPLUS. Deze digitale gids is beschikbaar in de gratis LEGO Life app en bevat zoom- en draaifuncties waarmee zelfs jonge kinderen zelfstandig kunnen gaan bouwen.

Sinds 1999 maakt de LEGO Groep beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit Star Wars na. LEGO Star Wars is inmiddels het meest populaire LEGO thema en biedt een scala aan bouwsets en cadeaus voor fans van alle leeftijden. Zoek je nog meer Star Wars speelplezier? Bekijk dan ook eens onze andere LEGO Star Wars sets en verzamel ze allemaal!

De afmetingen van Obi Wans hut op Tatooine zijn gesloten ca. 9 cm hoog, 12 cm breed en 11 cm diep – een compact formaat dat makkelijk mee te nemen is. Zo kunnen kinderen ook onderweg genieten van hun favoriete Star Wars avonturen.

Deze bouwset stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen en is perfect voor fans van Star Wars. Dankzij de digitale Instructions PLUS in de LEGO® Life app wordt het bouwen nog leuker en eenvoudiger. Maak je klaar om de Kracht te voelen en deel uit te maken van de Star Wars saga met de LEGO® Star Wars™ Obi-Wans hut (75270) set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75182

Republic Fighter Tank™

foto van lego set5006860

Grogu™ sleutellampje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.