Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO AAT™ 75029

Lego set 75029 AAT™ is een must-have voor Star Wars liefhebbers.
Deze miniatuurversie van het iconische voertuig is uitgerust met realistische details, een draaibare geschutskoepel, raketten en een mini cockpit.
Met deze set kun je Clone Wars veldslagen naspelen en combineren met andere sets.
Het voertuig is wendbaar en kan overal mee naartoe genomen worden.
Bestel vandaag nog deze kwalitatieve set voor urenlang speelplezier en verras een Star Wars fan met dit cadeau!

Waar is LEGO AAT™ 75029 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75029
lego insiders punten icoon
0
punten

Lego set 75029 AAT™ is dé must-have voor alle jongeren én volwassenen die gek zijn op Star Wars en spannende veldslagen. Met deze set haal je namelijk een fantastische miniatuur-uitgave van het iconische voertuig in huis. De AAT™ is uitgerust met realistische details, een draaibare geschutskoepel, vier raketten én een mini cockpit voor de Pilot Battle Droid™. Bovendien ontvang je bij deze set een Pilot Battle Droid™ figuurtje met een blaster-pistool.

Met deze set kun je samen met vrienden of familie grote Clone Wars veldslagen naspelen. Combineer de AAT™ bijvoorbeeld met de 75028 Clone Turbo Tank™ en creëer de meest spectaculaire gevechten. Met de AAT™ kun je alle kanten op, want het voertuig is ontzettend wendbaar en kan met gemak alle obstakels overwinnen.

De afmetingen van de AAT™ zijn 5 cm hoog, 8 cm lang en 8 cm breed. Dit maakt het voertuig ideaal om overal mee naartoe te nemen. Of je nu thuis speelt, bij vrienden of zelfs buiten, met deze set ben je altijd verzekerd van urenlang speelplezier.

Ben jij een echte Star Wars fan en ben je op zoek naar een uitdaging? Dan is Lego set 75029 AAT™ dé set voor jou. Met deze set kun jij je fantasie de vrije loop laten en de spannendste verhalen bedenken. Bovendien leer je met Lego ook nog eens om creatief te denken en oplossingsgericht te werken.

Bestel vandaag nog jouw eigen AAT™ en ga op avontuur in een sterrenstelsel ver, ver weg. Bij Lego staat kwaliteit hoog in het vaandel, dus je kunt erop vertrouwen dat deze set jarenlang meegaat. Ook als cadeau is de AAT™ een echte aanrader. Geef hem bijvoorbeeld aan een vriend of familielid die gek is op Star Wars en verras hem of haar met deze fantastische set.

Kortom, Lego set 75029 AAT™ is een onmisbare toevoeging aan iedere Star Wars collectie en biedt eindeloos speelplezier voor jong en oud. Bestel hem vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75136

Droid™ Escape Pod

foto van lego set75045

Republic AV-7 Anti-Vehicle Cannon™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.