Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jedi™ Scout Fighter 75051

Bescherm de galaxy tegen de dark side met LEGO set 75051 Jedi™ Scout Fighter.
Laad de containers met Holocrons in en plaats Jek-14™ en zijn co-piloot in de dubbele cockpit.
Open het vuur met de boordwapens en verander de cockpit in een ontsnappingscapsule.
Deze set bevat ook een afneembare dubbele cockpit/ontsnappingscapsule en diverse accessoires.
Bestel nu en creëer je eigen Star Wars universum!

Waar is LEGO Jedi™ Scout Fighter 75051 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
490
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75051
lego insiders punten icoon
0
punten

Bescherm de galaxy tegen de dark side met de LEGO set 75051 Jedi™ Scout Fighter! Met deze gestroomlijnde ruimteschip ben jij de held die de belangrijke Holocrons veilig houdt. Laad de containers met Holocrons en lichtzwaarden in de achterklep en plaats Jek-14™ en zijn co-piloot in de dubbele cockpit, met de Astromech Droid™ achterin. Zet je schrap en open het vuur met de indrukwekkende boordwapens, met twee kanonnen met veermechanisme en een in hoogte verstelbaar, draaibaar achterkanon.

Deze LEGO set is perfect om de spannende scènes uit de animatieserie LEGO® Star Wars™: The Yoda Chronicles na te spelen. Als je vijanden te sterk zijn, koppel je de cockpit los en verander hem in een ontsnappingscapsule. Zorg dat de Holocrons niet in vijandige handen vallen! Deze set wordt geleverd inclusief 2 minifiguren met diverse wapens: Jek-14™ en de Ithorian™ Jedi Master™, plus een Astromech Droid™ en RA-7 Protocol Droid™.

Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO set bevat ook een afneembare dubbele cockpit/ontsnappingscapsule, 2 boordwapens met veermechanisme, 2 kanonnen, 4 beweegbare vleugelkleppen, een in hoogte verstelbaar draaibaar kanon, een achterruim met beweegbare klep, containers, Holocrons en thermische detonatoren. Daarnaast is deze set uitgerust met een blauw lichtzwaard en een groen lichtzwaard voor extra actie.

Dankzij de splinternieuwe LEGO® Star Wars Jedi™ Scout Fighter creëer je je eigen spannende avonturen in de galaxy. Berg de kostbare Holocrons veilig op in het achterruim en open het vuur met de boordwapens met veermechanisme. Laat het verborgen achtergeschut omhoog komen en draaien voor maximale bescherming. Maak de cockpits los om ze te laten veranderen in ontsnappingscapsules en speel beroemde scènes na uit de LEGO® Star Wars: The Yoda Chronicles animatieserie.

Deze LEGO set heeft een hoogte van 8 cm, een lengte van 36 cm en een breedte van 25 cm en is geschikt voor zowel jongere als oudere LEGO fans. Verzamel alle sets en creëer je eigen Star Wars universum met LEGO! Bestel nu de LEGO set 75051 Jedi™ Scout Fighter en bescherm de galaxy tegen de dark side. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75037

Veldslag op Saleucami™

foto van lego set75332

AT-ST™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.