Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO AT-DP™ 75083

Ontdek de LEGO set 75083 AT-DP™! Met 4 minifiguren en talloze features, zoals een beweegbaar toegangsluik en verstelbare poten, is deze set perfect voor Star Wars fans.
Speel je favoriete scènes na uit de tv-serie of bedenk je eigen avonturen.
Bestel nu en betreed de fantastische wereld van Star Wars!

Waar is LEGO AT-DP™ 75083 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
500
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75083
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in de spannende wereld van Star Wars met de LEGO set 75083 AT-DP™! Deze prachtige set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen avonturen te beleven in een galaxy far, far away. Met 4 minifiguren en talloze features is deze set perfect voor jongeren én volwassenen die gek zijn op bouwen en spelen.

Inclusief 4 minifiguren

De set bevat maar liefst 4 minifiguren, elk met diverse wapens en volledig in Star Wars stijl. Zo zijn er Agent Kallus, een Stormtrooper en 2 AT-DP piloten, die je kunt inzetten voor allerlei missies. Met deze figuren creëer je je eigen avonturen en verken je het universum van Star Wars zoals nooit tevoren!

Beweegbaar toegangsluik, dubbel boordgeschut en meer!

Het is niet alleen de minifiguren die deze set zo bijzonder maken. Ook de features van de AT-DP zijn om van te smullen. Zo heeft het voertuig een beweegbaar toegangsluik en zitplaatsen voor 2 minifigures, dubbel boordgeschut met springveer mechanisme, verstelbare poten en zelfs een beweegbaar laserkanon. De set bevat ook verschillende wapens, zoals 2 blaster-pistolen, een blaster en een vast gemonteerd blasterkanon. En om het nog spectaculairder te maken kun je zelfs de steen op de achterkant van de romp draaien om te schieten!

Bekend uit de Star Wars Rebels tv-serie!

De AT-DP is ook nog eens bekend uit de Star Wars Rebels tv-serie, waardoor deze set een must-have is voor liefhebbers van deze serie. Speel je favoriete scènes na of bedenk helemaal zelf een nieuw verhaal in het Star Wars universum. Met deze set ben jij de held en bepaal jij het avontuur!

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO set 75083 AT-DP™ en treed binnen in de fantastische wereld van Star Wars! De AT-DP is maar liefst 28 cm hoog, 22 cm lang en 17 cm breed, dus er is genoeg ruimte voor alle ruimtehelden die je maar kunt bedenken. Word jij de nieuwe Luke Skywalker of Prinses Leia? Het avontuur ligt aan je voeten! Bestel de set vandaag nog en beleef de ultieme Star Wars ervaring. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.95 (25-05-2023) € 54.95 (25-05-2023) € 54.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75184

LEGO® Star Wars™ adventkalender

foto van lego set75366

LEGO® Star Wars™ adventkalender 2023

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.