Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO First Order Special Forces TIE fighter™ 75101

De Lego set 75101 is de First Order Special Forces TIE Fighter van Lego Star Wars.
De set bevat een gedetailleerd en indrukwekkend ruimteschip, met een cockpit voor twee minifiguren, twee geschutskoepels en een draaibare antenne.
De set bevat vier minifiguren en is de perfecte toevoeging aan elke Lego Star Wars-collectie.
Bestel nu en beleef spannende avonturen in het Star Wars-universum!

Waar is LEGO First Order Special Forces TIE fighter™ 75101 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
533
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
30-04-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75101
lego insiders punten icoon
562
punten

Bereid je voor op een episch gevecht tussen het goede en het kwaad met de First Order Special Forces TIE fighter™ van LEGO® Star Wars™! Deze indrukwekkende starfighter is een belangrijk symbool van de militaire kracht van de First Order en hij staat klaar om tegenstanders te onderscheppen.

Met zijn karakteristieke vorm en gedetailleerde ontwerp is de First Order Special Forces TIE fighter™ een fantastische toevoeging aan elke LEGO® Star Wars™ collectie. De cockpit kan boven en onder worden geopend en biedt plaats aan twee minifiguren. Het schip is bewapend met twee stuks geschut met veermechanisme en een draaibare antenne om vijandige schepen op te sporen.

De set bevat vier geweldige minifiguren, waaronder twee First Order TIE Fighter piloten, een First Order-officier en een First Order bemanningslid. Elke minifiguur heeft zijn eigen wapens en accessoires, inclusief drie blaster-pistolen en twee helmen.

Laad het boordgeschut en open het vuur op je vijanden! Draai de antenne rond om vijandelijke schepen op te sporen en laat je bemanning aan boord gaan door de cockpit te openen. Bouw met dit fantastische model de spannende avonturen na uit Star Wars: The Force Awakens.

Met zijn afmetingen van 23 cm hoog, 20 cm lang en 18 cm breed is de First Order Special Forces TIE fighter™ de perfecte toevoeging aan iedere LEGO® Star Wars™ collectie. Speel beroemde scènes na uit de film of bedenk je eigen spannende avonturen in een sterrenstelsel ver, ver weg.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de LEGO® Star Wars™ First Order Special Forces TIE fighter™ en voeg dit indrukwekkende schip toe aan je collectie! May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75306

Imperial Probe Droid™

foto van lego set5008103

Grogu™ Holiday Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.