Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO General Grievous™ 75112

Maak kennis met General Grievous™, de angstaanjagende leider van het Droid-leger, in LEGO set 75112.
Met verstelbare ledematen en 4 lichtzwaarden is deze set perfect voor intense gevechten.
Geschikt voor kinderen en volwassen fans van Star Wars.
Voer het commando over het Droid-leger en versla Jedi met deze legendarische figuur.
Bestel nu en voeg General Grievous™ toe aan jouw LEGO® Star Wars collectie.
May the force be with you!

Waar is LEGO General Grievous™ 75112 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
186
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75112
lego insiders punten icoon
262
punten

Maak kennis met de angstaanjagende leider van het Droid-leger: General Grievous™! Met deze fantastische LEGO® set kan jij het commando nemen over de Separatisten en meester worden van de strijd tegen de Jedi. General Grievous™ heeft volledig verstelbare ledematen en kan zijn armen splitsen van 2 naar 4 om zo te vechten met maar liefst 4 lichtzwaarden tegelijk!

Met deze superstevige set ben jij klaar voor intense avonturen en spannende gevechten in de melkweg. Bouw de General Grievous™ figuur zelf met de 4 lichtzwaarden die bijgevoegd zijn. Jij kan General Grievous™ onder je hoede nemen en hem meenemen op de strijd tegen Obi-Wan Kenobi in Star Wars Episode III Revenge of the Sith.

De General Grievous™ set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor de volwassen Star Wars fans. Met zijn stoere verschijning van maar liefst 30 cm hoog en zijn flitsend snelle bewegingen is hij een perfecte decoratie voor jouw kamer. Dankzij de stevige bouwkwaliteit kan je General Grievous™ met gemak en zonder zorgen keer op keer gebruiken voor spannende gevechten.

Voer het commando over het Droid-leger en laat General Grievous™ jouw avonturen in de Star Wars wereld leiden. Klaar om een Jedi te verslaan? Met de General Grievous™ set ben jij de meester van de strijd! Bestel nu en voeg deze legendarische figuur toe aan jouw LEGO® Star Wars collectie. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75042

Droid Gunship™

foto van lego set75129

Wookiee™ Gunship

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.