Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wookiee™ Gunship 75129

Stap aan boord van de Wookiee Gunship microfighter en strijd tegen duistere krachten in het mysterieuze sterrenstelsel.
Met beweegbare vleugels, raketten en een cockpit met plaats voor de bijgeleverde Wookiee minifiguur, ben je klaar voor elk gevecht.
Dit stoere bouwpakket bevat ook extra munitie en een authentieke bowcaster.
Perfect voor jong en oud, bestel nu en word de held van het universum!

Waar is LEGO Wookiee™ Gunship 75129 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
84
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75129
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap aan boord van het Wookiee Gunship microfighter en ontdek het mysterieuze sterrenstelsel hier ver, ver vandaan! Dit coole bouwpakket bevat alles wat je nodig hebt om te strijden tegen de duistere krachten die het universum bedreigen.

Met beweegbare vleugels, twee rakketten en een cockpit die open kan met plaats voor de bijgeleverde Wookiee minifiguur met bowcaster, ben je klaar voor elk gevecht. Vuur de raketten af met een simpele knip van je vingers en versla alle vijanden die op je pad komen. Dit stoere bouwpakket bevat ook een extra voorraad raketmunitie en een authentieke Wookiee bowcaster.

De Wookiee Gunship is bekend uit de tv-tekenfilmserie Star Wars Rebels en is een perfecte aanvulling op iedere microfighter verzamelset. Of je nu jong of oud bent, dit prachtig uitgevoerde bouwpakket zal je zeker bevallen. Bouw het zelf, voeg het toe aan je collectie en beleef urenlang speelplezier!

De afmetingen van het Wookiee Gunship met uitgevouwen vleugels zijn 5 cm hoog, 8 cm lang en 8 cm breed. Dit compacte bouwpakket is gemakkelijk mee te nemen en ideaal voor onderweg. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en word de held van het universum met het Wookiee Gunship microfighter bouwpakket!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75302

Imperial Shuttle™

foto van lego set75345

501st Clone Troopers™ Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.