Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Ghost™ 75127

De LEGO set 75127 is een verzamelbare Microfighter van het iconische ruimteschip The Ghost uit Star Wars Rebels.
Het bevat een miniatuurversie van het schip, een noppenschieter en extra munitie.
Inclusief Hera Syndulla minifiguur met blaster pistool.
Combineer met andere Microfighters voor epische gevechten.
Het schip heeft afmetingen van 4 cm hoog, 10 cm lang en 9 cm breed.
Bestel vandaag nog en beleef het avontuur van jouw leven in de verre ruimte! May the force be with you!

Waar is LEGO The Ghost™ 75127 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
104
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75127
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap aan boord van het iconische ruimteschip The Ghost en beleef spannende avonturen in een verre galaxy! De LEGO® set 75127 is een verzamelbare Microfighter en bevat een miniatuurversie van Hera Syndulla's beroemde schip. Met een noppenschieter en extra munitie ben jij helemaal klaar voor elk intergalactisch gevecht.

Niet alleen is The Ghost een stoer ruimteschip, maar het wordt ook geleverd met een bijpassende Hera Syndulla minifiguur, gewapend met een blaster pistool. Reis door de ruimte en trotseer iedere slechterik die op jouw pad komt. Of het nu de First Order is of andere angstaanjagende buitenaardse wezens, jij bent degene die ze kan verslaan!

Deze set is een geweldige toevoeging aan jouw collectie van LEGO® Microfighters. Combineer The Ghost bijvoorbeeld met de TIE Advanced Prototype microfighter (productnr. 75128) voor nog meer epische gevechten. Dit model is onderdeel van de populaire tv-tekenfilmserie Star Wars Rebels, waarin Hera Syndulla en haar bemanning vaak te zien zijn.

De afmetingen van The Ghost zijn 4 cm hoog, 10 cm lang en 9 cm breed. Het schip heeft grote motoren en een open cockpit waarin de minifiguur kan zitten. Laat jouw fantasie de vrije loop en bedenk de meest spectaculaire avonturen met deze fantastische LEGO® set.

Kom nu naar de verre uithoeken van de ruimte en beleef het avontuur van jouw leven met The Ghost! Bestel de LEGO® set 75127 vandaag nog en ervaar de opwinding van de Star Wars saga. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75309

Republic Gunship™

foto van lego set75133

Rebels Alliance Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.