Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO AT-DP™ 75130

Verzamel de LEGO Star Wars AT-DP microfighter, inclusief beweegbare poten, noppenschieter en een zitplaats voor de AT-DP Driver minifiguur.
Pas de microfighter aan en versla de rebellen met een spervuur van noppenschieter munitie.
Deze microfighter, bekend uit Star Wars Rebels, is een mooie aanvulling op je collectie.
Hij is compact van formaat en perfect voor onderweg.
Ga de strijd aan en laat de force met je zijn!

Waar is LEGO AT-DP™ 75130 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
76
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75130
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap binnen in een melkwegstelsel vol avontuur en beleef spannende missies met de LEGO Star Wars AT-DP microfighter! Verzamel deze gave miniatuurset compleet met beweegbare poten, een noppenschieter met extra munitie en een zitplaats voor de bijgeleverde AT-DP Driver minifiguur met blasterpistool.

Met verstelbare poten, een noppenschieter en een open cockpit met plaats voor een minifiguur kun je jouw AT-DP microfighter helemaal naar jouw wensen aanpassen en zo de perfecte slagkracht in de strijd tegen de rebellen creëren. Zet de poten in allerlei standen om de beweging van een walker na te bootsen en versla de rebellen met een spervuur van noppenschieter munitie!

De AT-DP Driver minifiguur is inclusief en zal je helpen om de overwinning te behalen. Hij is uitgerust met een blaster-pistool en extra munitie en heeft een helm die je kunt dragen om jezelf te beschermen tegen aanvallen van de vijand.

De AT-DP microfighter is bekend uit de tv-tekenfilmserie Star Wars Rebels en is een prachtige aanvulling op iedere microfighter verzamelset. Met afmetingen van 8 cm hoog, 7 cm lang en 4 cm breed, past hij gemakkelijk in je hand en neem je hem overal mee naartoe.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel snel jouw eigen AT-DP microfighter en ga de strijd aan met de rebellen in een verre melkwegstelsel. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75342

Republic Fighter Tank™

foto van lego set75082

TIE Advanced Prototype™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.