Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Resistance Trooper Battle Pack 75131

De LEGO set 75131 Resistance Trooper Battle Pack is perfect voor kinderen en volwassen verzamelaars.
Met een draaibare noppenschutter en ruimte voor twee minifiguren, kunnen kinderen de strijd aangaan tegen de First Order.
De set wordt geleverd met vier blasters en extra munitie, evenals drie helmen voor de Resistance Troopers.
De set is compact en ideaal om mee te nemen op reis.
Ontdek de avonturen in het melkwegstelsel met LEGO Star Wars! Bestel nu de Resistance Trooper Battle Pack.
May the force be with you!

Waar is LEGO Resistance Trooper Battle Pack 75131 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
112
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75131
lego insiders punten icoon
127
punten

Welkom in de intergalactische wereld van LEGO® Star Wars™! Ben jij klaar om jezelf te transporteren naar een ver weggelegen melkwegstelsel met de Resistance Trooper Battle Pack? Deze set is ideaal voor kinderen van alle leeftijden en volwassen verzamelaars. Maak je klaar om de strijd aan te gaan tegen de First Order met deze indrukwekkende set boordevol spanning en avontuur.

Bevat de Resistance Trooper Battle Pack een speeder? Absoluut! Deze is uitgerust met een draaibare noppenschutter en biedt plaats aan twee minifiguren. De set wordt geleverd met een Resistance Officer en 3 Resistance Troopers, elk met hun eigen blaster. Deze helden zijn klaar om het gevecht tegen de First Order aan te gaan. Bescherm de melkweg en vecht zij aan zij met deze beroemde personages uit de Star Wars-serie. Is de vijand in zicht? Richt en vuur met de noppenschutter en jaag ze op de vlucht!

De Resistance Trooper Battle Pack wordt geleverd met vier blasters en extra munitie, zodat je altijd klaar bent voor de strijd. De set bevat ook drie Resistance Trooper-helmen, om ervoor te zorgen dat je goed beschermd bent tijdens ieder avontuur. Als je regelmatig LEGO® Star Wars™-sets verzamelt, dan is deze set een fantastische toevoeging aan je collectie. Maar zelfs als je nog niet bekend bent met deze serie, is de Resistance Trooper Battle Pack een geweldige manier om kennis te maken met deze wereld vol verwondering en fantasie.

De afmetingen van deze set zijn 6 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed. Dit maakt het een perfect cadeau voor elke LEGO® Star Wars™-fan. Het is compact genoeg om thuis te bouwen, maar ook ideaal om mee te nemen wanneer je op reis gaat. Ben jij klaar voor de volgende missie? De Resistance Trooper Battle Pack wacht op jou.

Met deze set ben je verzekerd van urenlang plezier in een ver weggelegen melkwegstelsel. Verzamel de andere sets uit de LEGO® Star Wars™-collectie en creëer je eigen intergalactische strijd. Of het nu gaat om het redden van prinsessen, het bestrijden van vijanden of het verdedigen van de melkweg - met LEGO® Star Wars™ ben jij de held van je eigen verhaal.

Bestel nu de Resistance Trooper Battle Pack en ontdek de avonturen die op jou wachten! May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75116

Finn

foto van lego set75083

AT-DP™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.