Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bounty Hunter Speeder Bike™ Battle Pack 75167

Ontdek de spannende wereld van LEGO® Star Wars met de Bounty Hunter Speeder Bike™ Battle Pack.
Deze set bevat onder andere een speeder bike met noppenschieters en ruimte voor een minifiguur.
Verzamel Dengar, Bossk, IG-88 en 4-LOM en ga op avontuur.
De set is geschikt voor jong en oud, biedt urenlang bouwplezier en is een geweldige toevoeging aan jouw LEGO® Star Wars collectie.
Bestel nu en beleef de magie van LEGO® Star Wars!

Waar is LEGO Bounty Hunter Speeder Bike™ Battle Pack 75167 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
125
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75167
lego insiders punten icoon
135
punten

Stap in de wereld van LEGO® Star Wars en word de ultieme Bounty Hunter met de Bounty Hunter Speeder Bike™ Battle Pack! Met geweldige blauwe elementen, twee noppenschieters en ruimte achterop voor een rugzak, geeft dit Speeder Bike Battle Pack je LEGO® Star Wars avonturen een extra dimensie.

Word nu een echte Bounty Hunter en zet Dengar, Bossk, IG-88 en 4-LOM in beweging met hun eigen speciale Speeder Bike. Blaas alle hindernissen omver en schakel je vijanden uit met de vier noppenblasters en het blastergeweer van IG-88. Inclusief drie minifiguren: Dengar, Bossk en 4-LOM, plus een figuur van IG-88, om jouw ultieme missie te voltooien.

De snelheid staat centraal bij LEGO® Star Wars en de Bounty Hunter Speeder Bike™ Battle Pack is geen uitzondering. Geef je LEGO® Star Wars collectie een dosis extra snelheid en beleef spannende avonturen in galaxy far, far away. De speederbike heeft een zitplaats voor een minifiguur, twee noppenschieters, blauwe elementen en een rugzak. De afmetingen van de Speeder Bike zijn ca. 4 cm hoog, 7 cm lang en 16 cm breed.

Deze LEGO® set is perfect voor jong en oud en biedt urenlang bouwplezier. Het is een geweldige manier om je fantasie te prikkelen en je eigen creaties te bedenken. Voeg de Bounty Hunter Speeder Bike™ Battle Pack toe aan jouw LEGO® Star Wars collectie en verover de galaxy!

Voor de echte LEGO® Star Wars fans bieden we bijna 100 verschillende sets, dus er is altijd iets nieuws om te ontdekken en te bouwen. LEGO® Star Wars staat bekend om zijn kwaliteitsvolle, duurzame en fantasierijke ontwerpen. Bestel nu en ervaar de magie van LEGO® Star Wars!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set30495

AT-ST™

foto van lego set75294

Bespin™ Duel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.