Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO A-Wing Starfighter™ 75175

De LEGO set 75175 A-Wing Starfighter is een perfecte toevoeging aan de Star Wars collectie.
Het bevat een snelle Starfighter met vele functies, zoals een uitklapbare cockpit en draaibare laserkanonnen.
Met drie minifiguren en een onderhoudswagentje biedt deze set urenlang speelplezier voor kinderen van 8-14 jaar.
Bestel nu online en duik in de wereld van Star Wars!

Waar is LEGO A-Wing Starfighter™ 75175 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
358
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75175
lego insiders punten icoon
412
punten

Duik in de epische wereld van Star Wars met de LEGO set 75175 A-Wing Starfighter™! Deze snelle Starfighter is perfect voor het beleven van spannende avonturen en gevechten tegen de vijandige troepen. Met zijn uitklapbare cockpit en plaats voor een minifiguur, intrekbaar landingsgestel, draaibare laserkanonnen en dubbel boordgeschut met veermechanisme, biedt hij alles wat je nodig hebt voor een realistische Star Wars ervaring.

De set bevat ook een onderhoudswagentje met gereedschap zoals een moersleutel en lasapparaat, extra munitie en zelfs een afneembare ladder voor de A-Wing Pilot. Met drie minifiguren, waaronder Lando Calrissian, een A-Wing Pilot en een grondpersoneel-rebel, kan je direct aan de slag met het naspelen van de geweldige avonturen uit de Star Wars films.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw Star Wars speelgoed voor jezelf of voor een cadeau, deze LEGO set is perfect voor kinderen van 8-14 jaar. De A-Wing Starfighter is ongeveer 7 cm hoog, 20 cm lang en 12 cm breed. Het onderhoudswagentje is ongeveer 7 cm hoog, 9 cm lang en 3 cm breed.

Duik in de wereld van Star Wars en laat je fantasie de vrije loop terwijl je spannende avonturen beleeft met deze fantastische LEGO set!

Zoek je een uitdagende bouwervaring? Ga dan samen met Land Calrissian en zijn team aan de slag om de A-Wing Starfighter en het onderhoudswagentje te bouwen. Met deze set beleef je urenlang speelplezier terwijl je nieuwe vaardigheden ontwikkelt en je fantasie de vrije loop laat.

Of je nu een ervaren LEGO bouwer bent of net begint, deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor iedereen die van Star Wars houdt. Verzamel de andere LEGO sets uit de Star Wars serie en creëer je eigen Star Wars universum!

Bestel de LEGO set 75175 A-Wing Starfighter™ nu online en beleef de meest fantastische Star Wars avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:07

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41627

Luke Skywalker™ & Yoda™

foto van lego set75345

501st Clone Troopers™ Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.