Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jedi Starfighter™ met Hyperdrive 75191

De LEGO set 75191 Jedi Starfighter™ met Hyperdrive is een gedetailleerd schip uit Star Wars: Attack of the Clones.
Het bevat de Jedi Starfighter met open cockpit, bergruimte en noppenschieters.
De Hyperdrive heeft twee wapens met springveermechanisme, grote motoren en een handvat.
Inclusief Obi-Wan Kenobi, Jango Fett, Boba Fett en R4-P17 Astromech droid minifiguren.
Geschikt voor spannende ruimtescènes.
Ongeveer 8 cm hoog, 28 cm lang en 12 cm breed.
Bestel nu en beleef je eigen Star Wars avonturen!

Waar is LEGO Jedi Starfighter™ met Hyperdrive 75191 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
825
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75191
lego insiders punten icoon
900
punten

Je hoeft je niet langer te vervelen in het sterrenstelsel dankzij de LEGO set 75191 Jedi Starfighter™ met Hyperdrive! Bouw samen met Obi-Wan Kenobi, de jonge Boba Fett en Jango Fett dit gedetailleerde schip uit Star Wars: Attack of the Clones. Deze set bevat niet alleen de Jedi Starfighter, maar ook een Hyperdrive die je zelf kunt bouwen.

De Jedi Starfighter is voorzien van een cockpit die open kan en ruimte biedt voor een minifiguur. Ook is er bergruimte aan boord voor het bovengedeelte van de R4-P17 Astromech droid. Daarnaast beschikt het schip over noppenschieters om aanvallen af te weren.

Maar dat is nog niet alles! De grote Hyperdrive beschikt over twee wapens met springveermechanisme, grote motoren en een handvat voor snel losmaken van het aangekoppelde model. Koppel de Starfighter aan de Hyperdrive en haal de trekker over om hem weer los te maken. Houd het model aan het handvat vast en ren/vlieg ermee door de hele kamer. De Hyperdrive kan op een vlak oppervlak staan voor een mooie weergave.

De set bevat niet alleen de Jedi Starfighter en Hyperdrive, maar ook drie minifiguren: Obi-Wan Kenobi, Jango Fett en de jonge Boba Fett met minibenen, plus een figuur van een R4-P17 Astromech droid. Dit maakt het mogelijk om spannende ruimtescènes na te spelen uit de film Attack of the Clones.

Met een hoogte van ongeveer 8 cm, een lengte van 28 cm en een breedte van 12 cm is de Jedi Starfighter een indrukwekkende aanvulling op je LEGO verzameling. De Hyperdrive met aangekoppelde Jedi Starfighter is ongeveer 27 cm hoog, 28 cm lang en 32 cm breed.

Bouw en speel met deze LEGO set en beleef je eigen Star Wars avonturen. Bestel nu de LEGO set 75191 Jedi Starfighter™ met Hyperdrive en word een echte Jedi!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75319

De Mandalorian™ wapensmederij

foto van lego set75372

Clone Trooper™ & Battle Droid™ Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.