Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Imperial Landing Craft 75221

De LEGO Star Wars 75221 Imperial Landing Craft is een indrukwekkende set waarmee je galactische avonturen kunt beleven. Het model heeft uitvouwbare vleugels, noppenschieters en een landingsgestel. Binnenin is er genoeg ruimte voor troepen en stoelen. De set wordt geleverd met 4 minifiguren en R2-D2. Combineer het met andere sets voor meer actie en het heeft de perfecte maat om mee te spelen of te displayen. Bestel vandaag nog en beleef je eigen Star Wars avontuur!

Waar is LEGO Imperial Landing Craft 75221 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
636
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75221
lego insiders punten icoon
750
punten

Stap aan boord van de LEGO® Star Wars 75221 Imperial Landing Craft en beleef galactische avonturen zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt! Dit geweldige model, bekend uit de epische film Star Wars: A New Hope, heeft uitvouwbare vleugels waarmee je in vlieg- en landingsstand kunt manoeuvreren. Met noppenschieters om je te verdedigen, een landingsgestel om op elke planeet te kunnen landen, en een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, is deze set alles wat je nodig hebt om je keizerlijke troepen snel en veilig overal naartoe te vervoeren waar ze nodig zijn.

Binnen in het schip zijn er voldoende stoelen en plaatsen om al je keizerlijke troepen te laten zitten of staan, zodat ze klaar zijn voor actie zodra je aankomt op je bestemming. De bovenpanelen kunnen open worden geschoven met een uitschuifbare toegangsklep om gemakkelijk in en uit te stappen. En met de inbegrepen 4 LEGO minifiguren en R2-D2 droid, heb je alles wat je nodig hebt om het perfecte avontuur te beleven in de ruimte!

Deze indrukwekkende Imperial Landing Craft set is een geweldige toevoeging aan je LEGO Star Wars collectie. Hij wordt geleverd met Obi-Wan Kenobi, een Imperial Shuttle Pilot, een Sandtrooper en een Sandtrooper Squad Leader, plus R2-D2! En met wapens als een blasterpistool, 2 blasters en Obi-Wan's lichtzwaard, ben je helemaal klaar voor elke uitdaging die je tegenkomt.

Combineer de Imperial Landing Craft set met de 75205 Mos Eisley Cantina set voor nog meer actievolle avonturen op Tatooine! En met afmetingen van ongeveer 23 cm hoog, 32 cm lang en 17 cm breed, is dit model de perfecte maat om mee te spelen of te displayen in je kamer.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de Imperial Landing Craft en vervoer je troepen naar de uithoeken van het universum! Bestel vandaag nog en creëer je eigen Star Wars avontuur met LEGO. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75048

De Phantom

foto van lego set5008104

Grogu™ Yum Yum Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.