Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Star Wars™ adventkalender 75245

De ultieme LEGO® Star Wars™ adventkalender 2019 maakt fans van alle leeftijden enthousiast voor Kerstmis.
Ontdek elke dag een nieuwe verrassing, inclusief Star Wars personages en voertuigen.
Bouw 24 micromodellen en beleef avonturen op de uitvouwbare speelmat.
Met exclusieve figuren en 13 verzamelobjecten is dit de perfecte cadeauset voor Star Wars fans.
Bestel nu in onze webshop en wees klaar voor Kerstmis! May the force be with you!

Waar is LEGO LEGO® Star Wars™ adventkalender 75245 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
280
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75245
lego insiders punten icoon
262
punten

De 75245 LEGO® Star Wars™ adventkalender 2019 is de ultieme manier om in de kerststemming te komen voor fans van alle leeftijden! Sta elke ochtend op om een deurtje te openen en een gloednieuwe bouwbare verrassing te ontdekken, inclusief Star Wars personages, ruimteschepen, voertuigen en verzamelobjecten. Met 24 verschillende LEGO® Star Wars™ micromodellen om te bouwen, is dit cadeau perfect voor kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar creatief speelgoed.

Deze adventkalender bevat ook 2 exclusieve LEGO figuren met kerstthema om verzamelaars te verrassen en te verbazen. Met zijn bijgeleverde uitvouwbare speelmat beleef je de beroemde avonturen van Star Wars op een kleurrijk Ahch-To Island tafereel. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en echt in de wereld van Star Wars duiken terwijl ze de verschillende sets bouwen en verzamelen.

De LEGO® Star Wars™ adventkalender 2019 bevat 6 minifiguren en 4 LEGO® droid figuren, waaronder een First Order Stormtrooper, Chewbacca, een exclusieve Luke Skywalker met Ahch-To Island outfit, een Death Star Gunner, een Rebel Trooper en een Cloud Car piloot. Niet te vergeten, het bevat ook figuren van een Porg en een Gonk Droid met kerstthema!

Met 13 miniverzamelobjecten, zoals een First Order Star Destroyer, Kylo Ren's shuttle, een blaster van een Stormtrooper, Poe's X-wing, een Resistance Troop Transporter, Ahch-To Island, een Quadjumper, een Death Star kanon, een Corporate Alliance Tank droid, een MTT, een ontsnappingscapsule, een Hoth kanon en een Twin-Pod Cloud Car, ben je verzekerd van urenlang bouwplezier en talloze manieren om te spelen en je verbeelding te gebruiken.

Dit is de perfecte cadeauset voor fans van Star Wars die willen genieten van een leuke en nieuwsgierige ervaring tijdens het aftellen tot kerst. De LEGO® Star Wars™ adventkalender 2019 is een must-have voor elke fan van de geliefde filmreeks. Verzamel alle geschenken en maak je eigen Ahch-To Island avonturen op de bijgeleverde uitvouwbare speelmat. LEGO® Star Wars™ adventkalender 2019 is nu verkrijgbaar en kan besteld worden via onze webshop! Bestel snel en wees helemaal klaar voor kerst. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006855

Grogu tassenhanger

foto van lego set40658

Millennium Falcon™ kerstdiner

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.