Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Resistance A-Wing Starfighter™ 75248

Maak kennis met LEGO set 75248, de Resistance A-Wing Starfighter.
Beleef de avonturen uit Star Wars: The Rise of Skywalker opnieuw en creëer je eigen spannende verhalen.
Deze gedetailleerde set bevat een openende cockpit, intrekbaar landingsgestel en wapens met veermechanisme.
Voeg deze set toe aan je collectie en maak indruk op elke Star Wars-fan.
Bestel nu en stap in de wereld van Star Wars!

Waar is LEGO Resistance A-Wing Starfighter™ 75248 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
269
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75248
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap in de wereld van Star Wars™ en bouw de Resistance A-Wing Starfighter met deze te gekke LEGO® speelset! Deze set is een must-have voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op Star Wars™ en LEGO®. Met deze set beleef je de avonturen uit de film Star Wars: The Rise of Skywalker opnieuw en creëer je nieuwe spannende avonturen, zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt.

Deze gedetailleerde set bevat een cockpit die open kan en plaats biedt aan het meegeleverde Star Wars personage Snap Wexley, een intrekbaar landingsgestel, vleugelkanonnen en 2 geïntegreerde wapens met veermechanisme. En dat is nog niet alles: je krijgt er ook een Luitenant Connix minifiguur bij – hoe cool is dat?

Met deze speelset betreed je het Star Wars universum en maak je kennis met de helden en slechteriken in de strijd tussen de Resistance en de First Order. Beleef de spanning en het avontuur wanneer je de Resistance A-Wing Starfighter door de lucht laat scheuren en vijandige doelen uitschakelt.

De set bevat ook het blasterpistool van Snap Wexley en de blaster van Luitenant Connix. Bouw het ruimteschip, ontdek de wapens en beleef je eigen Star Wars avonturen. Bovendien is deze set een perfect cadeau voor elke gelegenheid – of het nu gaat om een verjaardag, de feestdagen of gewoon omdat je iemand blij wilt maken.

De Resistance A-Wing Starfighter is ongeveer 7 cm hoog, 20 cm lang en 12 cm breed. Dit betekent dat deze set perfect is om in je display-ruimte te plaatsen, naast je andere Star Wars en LEGO® verzamelobjecten. Bouw deze fantastische set met trots en voeg hem toe aan je collectie!

Met deze LEGO® speelset kom je helemaal in de sfeer van de Star Wars™ films en beleef je de spanning van de strijd tussen de Resistance en de First Order. Bouw deze set en verbaas de liefste LEGO® bouwer of Star Wars™ fan in je leven. Bestel nu de 75248 Resistance A-Wing Starfighter speelset en stap in de wereld van Star Wars™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75001

Republic Troopers™ vs Sith™ Troopers

foto van lego set5007462

Darth Vader™ kerstknuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.