Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Republic Troopers™ vs Sith™ Troopers 75001

De Lego set 75001 Republic Troopers™ vs Sith™ Troopers is een uitdagende en leuke bouwervaring voor jongeren en volwassenen.
Met 4 minifiguren en diverse wapens kunnen de Republic troopers de aanval van de Sith troopers afslaan.
De set bevat ook de Sith hoverspeeder met raketten.
Met deze set kunnen favoriete Star Wars-momenten worden herbeleefd of nieuwe avonturen in de ruimte worden gecreëerd.
Bestel vandaag nog en beleef de strijd tussen goed en kwaad!

Waar is LEGO Republic Troopers™ vs Sith™ Troopers 75001 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
63
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75001
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap in het wereldberoemde Star Wars-universum en beleef de ultieme strijd tussen het goede en het kwade met Lego set 75001 Republic Troopers™ vs Sith™ Troopers! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een uitdagende en leuke bouwervaring.

Met deze set krijg je maar liefst 4 minifiguren: 2 Republic troopers en 2 Sith troopers, die volledig uitgerust zijn met diverse wapens. Sla de aanval van de Sith troopers af met je blaster pistool, blaster, blaster geweer en zwaar kanon. En er is meer! Met de nooit eerder uitgebrachte Republic trooper helm heb je een uniek item in handen.

Om het feest compleet te maken bevat de set ook de Sith hoverspeeder met dubbele raketten. Jouw Republic troopers zullen hun handen vol hebben om deze speeder te dwarsbomen. Lanceer de raketten en houd de vijandelijke troopers op afstand. De Sith speeder is 5 cm hoog, 6 cm lang en 10 cm breed, genoeg om indruk te maken op je vrienden en collega's.

Lego set 75001 Republic Troopers™ vs Sith™ Troopers is niet alleen uitdagend om te bouwen, maar biedt ook eindeloos speelplezier. Herbeleef jouw favoriete momenten uit de Star Wars-films of creëer je eigen avonturen in de uitgestrekte ruimte.

Bestel deze set vandaag nog en beleef de strijd tussen de goede Republic troopers en de kwaadaardige Sith troopers. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75526

Elite TIE Fighter-piloot™

foto van lego set5007136

Darth Vader™ Pluche

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.