Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Resistance Y-Wing Starfighter™ 75249

De LEGO set 75249 is de Resistance Y-Wing Starfighter uit Star Wars: The Rise of Skywalker.
Met een openende cockpit, werkend veermechanisme en afwerpbare bommen is deze set perfect voor Star Wars fans.
Met personages zoals Poe Dameron en Zorii Bliss is het een geweldige aanwinst voor verzamelaars.
Deze indrukwekkende set is ook een geweldig cadeau.
De set is ca.
7 cm hoog, 43 cm lang en 19 cm breed.
Ga de strijd aan met Poe Dameron en het verzet en bevrijd de galaxy!

Waar is LEGO Resistance Y-Wing Starfighter™ 75249 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
578
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75249
lego insiders punten icoon
562
punten

Jonge Padawans en Star Wars fans opgelet! We hebben een LEGO set die je fantasie prikkelt en je in staat stelt om je eigen avonturen te beleven in de ruimte. De nieuwe 75249 Resistance Y-Wing Starfighter is gebaseerd op de legendarische bommenwerper uit de legendarische Star Wars saga en is geïntroduceerd in de film Star Wars: The Rise of Skywalker.

Met adembenemende kleuren die sinds oktober 2019 nieuw zijn, een cockpit die open kan en genoeg ruimte heeft voor een minifiguur, een echt werkend veermechanisme voor de schietende wapens en afwerpbare bommen, is deze LEGO set perfect voor elke fan van Star Wars. Je kunt samen met je vrienden je eigen Star Wars verhalen bedenken en ze spelen met deze fantastische ruimteschipspeelset.

De set bevat niet alleen de Star Wars personages Poe Dameron, Zorii Bliss en een First Order Snowtrooper, maar ook LEGO figuren van D-O en een Astromech Droid. Dit maakt de Resistance Y-Wing Starfighter een geweldige aanwinst voor de verzameling van elke fan.

Deze nieuwe en verbeterde versie van de klassieke bommenwerper, die ook bekend staat als 'vorkbeen', zal zeker het hart van jonge volwassenen en verzamelaars sneller doen kloppen. Met alle details en functies die je zou verwachten van een LEGO Star Wars set, is deze Resistance Y-Wing Starfighter een van de meest indrukwekkende sets tot nu toe.

Met het inbegrepen blasterpistool van Poe, de twee blasterpistolen van Zorii en de blaster van de First Order Snowtrooper, kun je de meest epische gevechten tussen het verzet en het keizerrijk nabootsen en het lot van de galaxy in jouw handen nemen.

En als kers op de taart is de Resistance Y-Wing Starfighter ook een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Of je het nu geeft als verjaardagscadeau, voor de feestdagen, of gewoon als een leuke verrassing voor een Star Wars fan, deze LEGO set zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.

Deze Star Wars bouwset is ca. 7 cm hoog, 43 cm lang en 19 cm breed, en zal zeker indruk maken op iedereen die hem ziet. Dus waar wacht je nog op? Ga samen met Poe Dameron en de rest van het verzet de strijd aan en bevrijd de galaxy van de duistere krachten van het keizerrijk!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (24-05-2023) € 59.95 (24-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75336

Transport van de Inquisitor Scythe™

foto van lego set40557

Verdediging van Hoth™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.