Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Duel op Mustafar™ 75269

Maak je klaar voor een episch gevecht met LEGO Star Wars set 75269 Duel op Mustafar! Speel het iconische duel tussen Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi na op de Mustafarian mijn.
Met uitschuifbare platforms en een coole lava-explosiefunctie.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Combineer met andere LEGO Star Wars sets voor meer avonturen.
Bestel vandaag nog en beleef de Star Wars saga opnieuw!

Waar is LEGO Duel op Mustafar™ 75269 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
208
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75269
lego insiders punten icoon
202
punten

Maak je klaar voor een episch gevecht met de LEGO Star Wars set 75269 Duel op Mustafar™! Neem de rol aan van Anakin Skywalker of Obi-Wan Kenobi uit Star Wars: Revenge of the Sith en speel het iconische duel op de planeet Mustafar na. Met deze bouwset beleef je het gevecht als nooit tevoren!

De Mustafarian mijn is de perfecte locatie voor dit dynamische duel. Met uitschuifbare en roterende platforms staat het gevecht al in de startblokken. Maar let op, het model heeft ook een coole lava-explosiefunctie die zeker voor verrassingen zal zorgen!

Nieuwe interactieve bouwinstructies maken het bouwproces nog leuker. Via de gratis LEGO Life app kun je Instructions PLUS gebruiken om het model tijdens de bouw vanuit alle hoeken te bekijken en te draaien. Dit is een heel nieuwe manier om te bouwen en te spelen.

Sinds 1999 heeft de LEGO Groep ons verblijd met bouwbare versies van onze favoriete personages, voertuigen en locaties uit Star Wars. Kinderen en volwassenen kunnen nu hun eigen LEGO Star Wars universum bouwen. Deze sets zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om ergens neer te zetten en er op te pronken.

Deze specifieke set is de perfecte keuze voor fans van alle leeftijden. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen aan de slag met de bouw van de Mustafarian mijn en genieten van de leuke functies ervan. Met 208 stukjes kunnen ze deze set combineren met andere LEGO Star Wars sets voor nog meer avonturen. Dit maakt de set het perfecte verjaardags- of kerstcadeau!

De Mustafarian mijn is compact van formaat en dus eenvoudig mee te nemen. Hij is ongeveer 14 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep. Uitgeklapt biedt de mijn nog meer speelmogelijkheden en is hij ongeveer 23 cm breed.

Deze set zal zeker de creativiteit en fantasie van kinderen stimuleren wanneer ze de meest geweldige avonturen beleven die zijn geïnspireerd op Star Wars: Revenge of the Sith. Bouwers hebben geen Jedikrachten nodig om de LEGO stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Sinds 1958 voldoen de stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent en robuust zijn. De LEGO stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld (en ver daarbuiten).

Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan is het goed om te weten dat deze bouwset zonder batterijen werkt. Kinderen kunnen nog meer plezier beleven dankzij de eenvoudig te volgen Instructions PLUS in de gratis LEGO Life app. De LEGO Star Wars bouwsets bieden kinderen (en volwassen fans) de mogelijkheid om scènes uit de Star Wars saga na te spelen en unieke verhalen te bedenken.

Koop de LEGO Star Wars set 75269 Duel op Mustafar™ vandaag nog en maak je klaar voor een episch gevecht!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75200

Ahch-To Island™ training

foto van lego set5007459

R2-D2™ knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.