Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Scout Trooper™ & Speeder Bike™ 75532

De LEGO set 75532 bevat een Scout Trooper en Speeder Bike uit Star Wars: Episode VI.
De set biedt speelplezier voor zowel kinderen als volwassenen en is ideaal om scènes uit de films na te spelen of je eigen verhalen te verzinnen.
Bestel deze set nu online en maak deel uit van het Star Wars universum!

Waar is LEGO Scout Trooper™ & Speeder Bike™ 75532 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
452
leeftijd icoon
10-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75532
lego insiders punten icoon
450
punten

Stap in de wereld van Star Wars en maak je avonturen nog spannender met de LEGO® Star Wars Scout Trooper & Speeder Bike-set! Deze geweldige set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen Scout Trooper en Speeder Bike te bouwen. Maak het figuur in alle denkbare standen met de verstelbare ledematen. De Scout Trooper heeft een munitietas en een afneembaar blasterpistool op het been en een beroemde helm.

Ontdek voor de allereerste keer de legendarische speederbike uit Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi! Deze prachtige van LEGO stenen gemaakte speederbike heeft gedetailleerde panelen, beweegbare kleppen, een stuur en voetensteunen voor de Scout Trooper en een slim handvat aan de onderkant die ook kan dienen als standaard. Schiet met het springveer-geschut, rijd door de bossen van Endor en beleef de spannendste achtervolgingsscènes opnieuw!

Kortom, deze set is de ideale combinatie van speelplezier en avontuur voor zowel jonge kinderen als volwassenen. Je kunt de spannende scènes uit de films naspelen en ook je eigen verhalen verzinnen. Het sterke, stevig ontworpen model van de Scout Trooper & Speeder Bike-set is perfect voor intensieve actie en zal je vele uren speelplezier geven.

De Scout Trooper zelf is ca. 24 cm hoog en de speederbike heeft de afmetingen van ca. 16 cm hoog, 42 cm lang en 11 cm breed. Speel mee met je vrienden en familie en geniet van het creatieve spelen met LEGO. Verzamel alle sets uit de LEGO Star Wars-collectie en creëer je eigen Star Wars-avontuur!

Koop nu de LEGO® Star Wars Scout Trooper & Speeder Bike-set en ontdek alle mogelijkheden die deze set te bieden heeft. Bestel eenvoudig online en maak deel uit van een legendarisch universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (25-05-2023) € 17.95 (25-05-2023) € 17.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75247

Rebel A-Wing Starfighter™

foto van lego set5006254

Star Wars™ verzamelkaarten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.