Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Darth Vader™ 75534

Ontmoet het iconische personage Darth Vader met LEGO set 75534.
Deze in allerlei standen verstelbare figuur heeft een gedetailleerd harnas, een stoffen tuniek en cape, en een afneembaar lichtzwaard.
Met speelfuncties zoals een armzwaaifunctie en een helm die het gehavende gezicht van Anakin Skywalker onthult, biedt deze figuur visueel spektakel en mogelijkheden voor spannende avonturen.
Geschikt voor kinderen van 8-14 jaar en Star Wars fans van alle leeftijden.
Bestel vandaag nog en voeg een legendarisch personage toe aan je LEGO Star Wars collectie!

Waar is LEGO Darth Vader™ 75534 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
168
leeftijd icoon
9-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75534
lego insiders punten icoon
337
punten

Ontmoet de legendarische Dark Lord van de Sith en zijn meest iconische personage - Darth Vader™! Met deze bouwbare en in allerlei standen verstelbare figuur heb je de macht om de keizerlijke leiders te imponeren en de melkweg te regeren met een plastic vuist.

Deze indrukwekkende figuur heeft een gedetailleerde harnas- en borstdecoratie, een stoffen tuniek en cape en een afneembaar lichtzwaard. Beweeg de ledematen en zet Darth Vader in allerlei coole standen zodat hij de strijd aan kan gaan tegen de rebellen of zijn vijanden binnen de keizerlijke rangen.

Deze figuur biedt niet alleen visueel spektakel, maar ook tal van leuke speelfuncties. Draai aan het wiel op zijn rug om zijn arm te bewegen en de vijand te intimideren. Til dan de helm van Lord Vader op om het gehavende gezicht van de gevallen Jedistrijder Anakin Skywalker te onthullen en zijn duistere transformatie te herinneren.

Naast zijn indrukwekkende voorkomen, is deze Darth Vader figuur ook flexibel. Bouw hem op volgens de instructies en zet hem in allerlei coole poses om allerlei spannende avonturen na te spelen uit de Star Wars saga. Of bedenk zelf nieuwe avonturen en daag je vrienden uit voor een duel tussen de Jedi en de Sith!

Met zijn stevig en degelijk ontwerp, is deze Darth Vader figuur ideaal voor intens actiespel. Geschikt voor kinderen van 8-14 jaar en Star Wars fans van alle leeftijden. Bouw jouw eigen leger van keizerlijke troepen en herbeleef de legendarische momenten uit de Star Wars films.

Deze in allerlei standen verstelbare Darth Vader bouwset bevat een gedetailleerde harnas- en borstdecoratie, een stoffen tuniek en cape, een armzwaaifunctie met wielbediening en een afneembare helm waaronder het legendarische gehavende gezicht van Anakin Skywalker schuil gaat. Het gedecoreerde gezicht, de afneembare helm en de stoffen tuniek en cape zijn nieuw vanaf januari 2018.

Met een hoogte van 32 cm is deze bouwbare figuur van Darth Vader een aanwinst voor elke Star Wars verzamelaar. Bestel jouw set vandaag nog en voeg een legendarisch personage toe aan jouw LEGO Star Wars collectie! May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (25-05-2023) € 34.95 (25-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40558

Clone Trooper™ commandocentrum

foto van lego set75365

Rebellenbasis op Yavin 4

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.