Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Darth Maul™ sleutelhanger 854188

De LEGO set 854188 is een opvallende sleutelhanger van Darth Maul, perfect voor Star Wars fans van 6 jaar en ouder.
De minifiguur is een getrouwe replica van het origineel en kan gemakkelijk en veilig bevestigd worden aan een sleutelbos, rugzak of ander voorwerp.
Deze praktische en duurzame sleutelhanger is een geweldig cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.
Bestel vandaag nog en laat jouw passie voor Star Wars stralen!

Waar is LEGO Darth Maul™ sleutelhanger 854188 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854188
lego insiders punten icoon
39
punten

Ben jij een grote fan van Star Wars: The Clone Wars en ben je op zoek naar een cool cadeautje om aan jouw sleutelbos of rugzak te hangen? Dan is deze opvallende sleutelhanger (854188) van LEGO® perfect voor jou! Deze minifiguur van Darth Maul, bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring, is een must-have voor alle LEGO Star Wars™ fans van 6 jaar en ouder.

Deze super stoere Darth Maul sleutelhanger (854188) is niet zomaar een accessoire. Het is een manier om trouw te zweren aan een van de beroemdste personages uit Star Wars: The Clone Wars. De minifiguur is perfect nagemaakt naar het origineel, zodat je altijd een stukje van de serie bij je kunt dragen. Of je nu onderweg bent naar school of een dagje uit, deze sleutelhanger zal ervoor zorgen dat jouw sleutelbos of rugzak er cool en opvallend uitziet.

De minifiguur van Darth Maul is bevestigd aan een stevige metalen ketting en ring, waardoor hij gemakkelijk en veilig vast te maken is aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp. Dit maakt het de perfecte tassenhanger voor elke Star Wars fan! De ketting en ring zijn duurzaam en gaan lange tijd mee, zodat je altijd kunt genieten van deze stoere accessoire.

Deze Darth Maul sleutelhanger (854188) is niet alleen leuk voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor volwassenen die dol zijn op de Star Wars-franchise. Het is een uniek cadeautje om te geven aan een vriend of familielid die fan is van LEGO Star Wars™ of Star Wars: The Clone Wars. Deze super stoere sleutelhanger zal ongetwijfeld een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger.

Kortom, deze opvallende sleutelhanger is een must-have voor alle Star Wars fans. Het is niet alleen supercool, maar ook praktisch en duurzaam. De minifiguur van Darth Maul zal ervoor zorgen dat jouw sleutelbos of rugzak er helemaal klaar voor is om de krachten te bundelen met de Sith Lord zelf. Bestel vandaag nog deze gave LEGO Star Wars™ Darth Maul sleutelhanger (854188) en laat jouw passie voor Star Wars stralen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.99 (29-04-2023) € 5.99 (29-04-2023) € 5.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set75086

Battle Droid™ Troop Transport

foto van lego set5007227

Boba Fett™ notitieboek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.