Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Custom Pick-up 42029

De LEGO set 42029 Custom Pick-up is een stoere rode truck met grote wielen en een robuust chassis.
Hij kan zware ladingen over ruig terrein vervoeren en heeft een V-6 motor, stevige bumper, lier en kiepbare laadbak.
Met Power functies motor set (niet inbegrepen) kunnen de lier en kiepbak gemotoriseerd worden en de LED koplampen laten branden.
Je kunt de Custom Pick-up ook ombouwen tot een bosbouw sleeptractor.
Deze set is perfect voor kinderen en volwassenen die van bouwen en spelen met LEGO houden.
Bestel vandaag nog en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Custom Pick-up 42029 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 84.9517-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1063
leeftijd icoon
10-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42029
lego insiders punten icoon
0
punten

Met de LEGO set 42029 Custom Pick-up beleef je urenlang bouw- en speelplezier! Deze stoere rode Pick-up truck is speciaal ontworpen om zware ladingen over ruig terrein te vervoeren. Met enorme wielen, een robuust chassis en een volledig onafhankelijke wielophanging is geen heuvel te hoog en geen obstakel te groot.

Maar dat is nog niet alles! Deze Custom Pick-up heeft ook een grote V-6 motor, stevige bumper, lier en kiepbare laadbak. En wist je dat je met de 8293 Power functies motor set (niet bijgeleverd) de lier en kiepbak kunt motoriseren en de LED koplampen kunt laten branden? Zo kun je in het donker ook nog gewoon door blijven spelen!

De Custom Pick-up is niet zomaar een bouwpakket, het is een heus kunstwerk in de vorm van een auto. Met beweegbare deuren en besturing kun je alle kanten op met dit voertuig. En wat dacht je van het kantelen van de kiepbak om de lading te lossen? Hierdoor beleef je telkens weer nieuwe avonturen en blijft het bouwen en spelen spannend!

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je deze Custom Pick-up ook nog eens ombouwen tot een machtige bosbouw sleeptractor. Zo maak je van je stoere Pick-up nog een indrukwekkend voertuig met de kracht om enorme boomstammen te verslepen.

Breid de set uit met de 8293 LEGO® Power functies motor set (niet bijgeleverd) om de LED koplampen te laten branden en de lier en de kiepbak te laten bewegen. Hierdoor wordt het bouwen en spelen nog leuker en uitdagender. Bovendien is deze set perfect voor kinderen én volwassenen die houden van bouwen en spelen met LEGO.

Met de Custom Pick-up truck ben je verzekerd van urenlang speelplezier! Dit indrukwekkende voertuig is maar liefst 19 centimeter hoog, 41 centimeter lang en 20 centimeter breed. En als je hem ombouwt tot de sleeptractor is hij zelfs 16 centimeter hoog, 47 centimeter lang en 17 centimeter breed.

Bestel deze geweldige LEGO set 42029 Custom Pick-up vandaag nog en beleef de leukste avonturen in je eigen bouwwereld. Met de kracht van LEGO kun je alles maken wat je maar wilt!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 30.00 (17-08-2024) € 84.95 (25-05-2023) € 66.63

Ook aanbevolen:

foto van lego set30465

Helikopter

foto van lego set42180

Verkenningsrover op Mars

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.