Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Helikopter 30465

De LEGO set 30465 Helikopter is een geweldig cadeau voor stoere jongens en meisjes van 7 jaar en ouder.
Met deze set kunnen kinderen hun eigen helikopter bouwen en genieten van urenlang speelplezier.
Het bouwen van de helikopter is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en bevordert de creativiteit en het technisch inzicht van kinderen.
Naast het bouwen kunnen kinderen ook de rotoren van de helikopter laten draaien en zelf bepalen hoe hoog de helikopter vliegt.
Deze LEGO set is ook leuk voor volwassenen en kan een ontspannende bezigheid zijn.
Het is ook een geweldige toevoeging aan een bestaande LEGO collectie en kan dienen als leuke decoratie.
Bestel nu en geef iemand een geweldig cadeau!

Waar is LEGO Helikopter 30465 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
70
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30465
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben je op zoek naar een cool cadeautje voor een stoere jongen of meisje van 7 jaar of ouder? Zoek niet verder! Met de LEGO set 30465 Helikopter geef je een cadeau waar jongens en meisjes gegarandeerd urenlang plezier mee zullen hebben.

Met deze rode modelhelikopter kunnen kinderen zelf aan de slag om hun eigen speelgoedhelikopter te bouwen. Het bouwen van deze helikopter is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Tijdens het bouwen kunnen kinderen hun creativiteit en technisch inzicht ontwikkelen. Bovendien leren ze hoe ze van losse onderdelen een werkend geheel kunnen maken.

Maar het bouwen van de helikopter is natuurlijk niet het enige leuke aan deze LEGO set. Zodra de helikopter gebouwd is, kunnen kinderen vol trots kijken hoe de hoofdrotor en staartrotor ronddraaien, net als bij een echte helikopter. Hierbij hebben ze de regie helemaal in eigen handen, want ze kunnen zelf bepalen hoe hoog de helikopter vliegt en hoe snel de rotoren draaien.

De LEGO set 30465 Helikopter is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het bouwen van deze helikopter kan namelijk een ontspannende en creatieve bezigheid zijn voor volwassenen die graag met hun handen werken. Bovendien is het leuk om samen met je kinderen de helikopter te bouwen en samen te spelen. Het is een mooie manier om samen quality time door te brengen.

Daarnaast kan de LEGO set 30465 Helikopter ook een leuke toevoeging zijn aan een bestaande LEGO collectie. Ben je al in het bezit van andere LEGO sets? Dan is deze helikopter een mooie aanvulling op je verzameling. Zo kun je steeds nieuwe combinaties maken en blijft het bouwen van LEGO sets leuk en uitdagend.

Tot slot is de LEGO set 30465 Helikopter niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om naar te kijken. Zet hem neer op een mooi plekje in de kamer en hij dient gelijk als leuke decoratie. De rode kleur en stoere uitstraling van de helikopter passen perfect in een stoere kinderkamer.

Dus ben je op zoek naar een leuk en stoer cadeau voor een jongen of meisje van 7 jaar of ouder? Dan is de LEGO set 30465 Helikopter een echte aanrader. Met deze set geef je niet alleen een cadeau waar kinderen urenlang plezier mee zullen hebben, maar ook een cadeau waar ze van kunnen leren en hun creativiteit mee kunnen ontwikkelen. Bestel hem nu en maak iemand blij met dit geweldige cadeau!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42152

Brandweervliegtuig

foto van lego set42057

Ultralight helikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.