Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mijnbouwtruck 42035

De LEGO Technic Mijnbouwtruck is een stoere en indrukwekkende vrachtwagen.
Met zijn grote wielen, gedetailleerde motor en kiepbare laadbak is hij zeer realistisch.
Daarnaast kan het model ook worden omgebouwd tot een wieldozer.
De Mijnbouwtruck stimuleert de motoriek en het ruimtelijk inzicht van kinderen en biedt volwassenen een uitdaging.
Bestel hem vandaag nog, met gratis verzending vanaf €50,-.

Waar is LEGO Mijnbouwtruck 42035 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 22.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
362
leeftijd icoon
9-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42035
lego insiders punten icoon
202
punten

Stap aan boord van de stoere Mijnbouwtruck van LEGO® Technic en ervaar zelf hoe het voelt om een gigantische vrachtwagen te besturen! Met zijn indrukwekkende afmetingen en coole geel-zwarte kleurenschema is deze truck een echte eyecatcher.

Met zijn reusachtige wielen, gedetailleerde motor met bewegende zuiger en drijfriem, zware bumper en motorbeugel en bestuurderscabine is de Mijnbouwtruck tot in de kleinste details uitgewerkt. En dat is nog niet alles: de kiepbare laadbak en echt werkende besturing maken deze vrachtwagen nog realistischer!

Vervoer de zwaarste ladingen en laad en los gemakkelijk dankzij de kiepbak. Doe je veiligheidsgordel om en zet de chauffeur achter het stuur! Met de Mijnbouwtruck beleef je eindeloos veel speelplezier en leer je spelenderwijs hoe het werkt in de mijnbouw.

Maar dat is nog niet alles! De Mijnbouwtruck is namelijk ook nog eens een 2-in-1 model. Bouw hem om tot een sterke wieldozer en voer nog meer spectaculaire mijnbouwklussen uit.

De Mijnbouwtruck van LEGO® Technic is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de motoriek en het ruimtelijk inzicht van kinderen. En voor volwassenen biedt dit model een mooie uitdaging en een welverdiend moment van ontspanning.

Met de Mijnbouwtruck van LEGO® Technic haal je een echte krachtpatser in huis. Het model is maar liefst 10 cm hoog, 19 cm lang en 10 cm breed en biedt daarmee eindeloos veel speelmogelijkheden. En als je hem ombouwt tot wieldozer, is het model zelfs 7 cm hoog, 20 cm lang en 18 cm breed!

Bestel de Mijnbouwtruck vandaag nog en beleef zelf hoe het voelt om een echte vrachtwagenchauffeur te zijn. Met gratis verzending vanaf €50,- is het ook nog eens voordelig om deze stoere truck in huis te halen. Wacht niet langer en ga aan de slag met de LEGO® Technic Mijnbouwtruck!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.95 (25-05-2023) € 22.95 (25-05-2023) € 22.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42024

Containertruck

foto van lego set42029

Custom Pick-up

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.