Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Straatmotor 42036

Ontdek de LEGO Technic Straatmotor (Set 42036) met kettingaandrijving, werkende stuurfunctie en gedetailleerde motor met bewegende zuigers.
Het model kan ook worden omgebouwd tot een retro-motorfiets.
Met een sportief lichtblauw en rood kleurenschema is dit het perfecte cadeau voor motorliefhebbers.
Bestel vandaag nog en geniet morgen al van de sensatie van het rijden op een echte motorfiets, zonder je huis te verlaten.

Waar is LEGO Straatmotor 42036 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 32.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
375
leeftijd icoon
9-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42036
lego insiders punten icoon
300
punten

Stap in het zadel en voel de adrenaline pompen: ontmoet de LEGO® Technic Straatmotor! Dit model is net zo stoer als de echte machine en heeft alles wat je nodig hebt om het land te doorkruisen: stroomlijnkap, sterk veersysteem voor en achter, kettingaandrijving, echt werkende stuurfunctie, standaard en een gedetailleerde motor met bewegende zuigers - wij overdrijven niet! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze straatmotor een sportief, lichtblauw met rood kleurenschema dat elke rijder zal laten opvallen op de weg.

Ervaar de snelheid en betrouwbaarheid van deze schitterende LEGO® Technic Straatmotor! Hij is zo stevig dat je de sensatie van een rit op de open weg kunt beleven zonder ooit van huis te gaan. Je kunt zelfs de standaard omlaag zetten en pronken met je nieuwe aanwinst voordat je aan je virtuele rit begint. En alsof dat nog niet genoeg is, is dit 2-in-1 model ook om te bouwen tot een coole retro-motorfiets: het perfecte cadeau voor iedereen die van klassieke motorfietsen houdt.

De LEGO® Technic Straatmotor heeft alles wat je nodig hebt voor een legendarische rit, waaronder:

- Volledige stroomlijn, voor- en achtervering, kettingaandrijving, echt werkende stuurfunctie, gedetailleerde motor met bewegende zuigers, sportwielen en een standaard.

- Een cool lichtblauw met rood kleurenschema dat elke rijder opvalt op de weg.

- Sterke voor- en achtervering, zodat je met groot gemak over hobbelige wegen kunt rijden.

- Een standaard: zet de motorfiets stil en pronk met je aanwinst voordat je een spannende rit begint!

- En last but not least, een 2-in-1 model dat kan worden omgebouwd tot een retro-motorfiets: het perfecte cadeau voor iedereen die van klassieke motorfietsen houdt.

De straatmotor is 17 cm hoog, 32 cm lang en 8 cm breed en de retro-motor is 13 cm hoog, 33 cm lang en 10 cm breed. Beide modellen zijn een geweldige aanvulling op je LEGO® collectie en zijn perfect voor volwassenen en jongeren van alle leeftijden.

Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw LEGO® Technic Straatmotor vandaag en voel de sensatie van het rijden op een echte motorfiets - zonder ooit je huis te verlaten! Of rijd op de retro-motorfiets en voel je de heerser van de weg. Dit is speelgoed waar je echt nooit te oud voor wordt. Bestel nu en begin morgen met de rit van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 32.95 (25-05-2023) € 32.95 (25-05-2023) € 32.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42082

Kraan voor alle terreinen

foto van lego set42166

NEOM McLaren Extreme E racewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.