Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Off-roader 42037

Ervaar de rush van off-road rijden met de LEGO Technic Formula Off-Roader.
Met een opvallend kleurenschema, grote profielbanden en een echt werkend stuurmechanisme, is dit model perfect voor ruw terrein.
Met sterke vering en een gedetailleerde motor, is het ontworpen om uitdagende omgevingen te navigeren.
Daarnaast kan het ook worden omgebouwd tot een snelle racewagen.
Deze set is ideaal voor LEGO Technic fans en biedt een uitdagende bouwervaring.
Bestel nu en geniet van eindeloos off-road plezier!

Waar is LEGO Off-roader 42037 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
494
leeftijd icoon
9-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42037
lego insiders punten icoon
412
punten

Ervaar de rush van het off-road rijden met de LEGO Technic Formula Off-Roader! Dit coole en stoere model heeft een opvallend limoengroen en blauw kleurenschema en enorme profielbanden op coole limoengroene velgen. Perfect geschikt om elk ruw terrein te verkennen en te domineren.

Met het echt werkende stuurmechanisme, robuust chassis en openklapbare cabine ben je klaar voor elk avontuur. Deze indrukwekkende off-roader heeft grote schijnwerpers op het dak en een gedetailleerde 4-cilinder motor met bewegende zuigers om het off-road gevoel nog intenser te maken.

De Formula Off-Roader is gebouwd om het zwaarste off-road werk aan te kunnen en is voorzien van sterke vering om je door de meest uitdagende omgevingen te navigeren. En als je wilt, kun je deze off-roader ombouwen tot een snelle racewagen die net zo indrukwekkend is als de originele off-roader.

Met dit 2-in-1 model kunnen jongeren en volwassenen zich volledig uitleven en genieten van het bouwen en het spelen. De set is perfect voor fans van LEGO Technic en voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en opwindende bouwervaring.

Klaar om te rijden? De Formula Off-Roader is 15 cm hoog, 29 cm lang en 20 cm breed. Maar als je de off-roader transformeert naar de racewagen, wordt deze 12 cm hoog, 28 cm lang en 21 cm breed. Zoals alle LEGO Technic sets is deze set van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan.

Bestel nu de LEGO Technic Formula Off-Roader en verleg je grenzen met deze geweldige set. Met zijn coole kleurenschema en indrukwekkende functies zal hij zeker een favoriet worden in jouw collectie. Koop deze set vandaag nog en laat de off-road avonturen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42022

Hot Rod

foto van lego set42152

Brandweervliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.