Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racetruck 42041

De LEGO Technic Racetruck is een krachtig voertuig vol details en functies.
Het model heeft een gedetailleerde V8-motor, werkende sturing aan de voorzijde en een cool kleurenschema.
Daarnaast kan het ook worden omgebouwd tot een racewagen.
Met een imposante grootte en unieke kenmerken is dit de perfecte set voor liefhebbers van races.
Koop het nu en beleef urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Racetruck 42041 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
608
leeftijd icoon
10-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42041
lego insiders punten icoon
525
punten

Zet je schrap voor de ultieme race met de LEGO® Technic Racetruck! Dit monsterlijke voertuig is gebouwd om snelheid te temmen en de concurrentie te verpletteren. Het zit boordevol details en functies die zelfs professionele coureurs zouden waarderen. Je kunt de gedetailleerde V8-motor bewonderen met bewegende zuigers, de zware bumpers met beschermingsbeugel, en de grote kabine met deuren die open kunnen.

De Racetruck heeft alles wat je nodig hebt om de baan vrij te maken voor razendsnelle actie. Het heeft echt werkende sturing aan de voorzijde en een indrukwekkend cool kleurenschema met race-emblemen. Klim aan boord van deze machtige machine en scheur over de racebaan!

Maar dat is nog niet alles. Dit 2-in-1 model kan worden omgebouwd tot een ultra-coole racewagen, zodat je altijd de juiste setup hebt voor de volgende race. Het is een geweldige toevoeging aan jouw LEGO®-collectie en zorgt voor urenlang bouw- en speelplezier.

Met een hoogte van 15 cm, een lengte van 32 cm en een breedte van 14 cm, is de Racetruck een imposant voertuig dat indruk maakt op jong en oud. En als je het ombouwt tot een racewagen, wordt het nog sneller en agressiever, met een hoogte van 9 cm, een lengte van 33 cm en een breedte van 14 cm.

Dus als je klaar bent om de uitdaging aan te gaan en jouw racevaardigheden te testen, dan is de LEGO® Technic Racetruck de perfecte keuze. Het zit boordevol actie, details en functies die je nergens anders vindt, en het geeft je de ultieme race-ervaring. Koop het nu en zet je schrap voor de rit van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42130

BMW M 1000 RR

foto van lego set42072

WHACK!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.