Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rupsband kraan 42042

De LEGO® Technic Rupsband kraan is een machtige machine met realistische details en spannende functies.
Met Power Functions motoren en joysticks kun je de kraanarm besturen, grijper bewegen en rupsbanden laten bewegen.
Ook kan de kraanarm worden uitgeschoven.
Het model kan ook worden omgebouwd tot een grote mobiele torenkraan.
Met het blauw-witte kleurenschema is dit een must-have voor LEGO Technic fans.

Waar is LEGO Rupsband kraan 42042 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 129.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1401
leeftijd icoon
10-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42042
lego insiders punten icoon
975
punten

De LEGO® Technic Rupsband kraan is hier en het is tijd om plaats te maken voor deze machtige machine! Dit 2-in-1 model zit boordevol realistische details en spannende functies die je niet wilt missen. Met de bijgeleverde Power Functions motor en de joysticks kun je de kraanarm besturen, de grijper op en neer laten gaan, de bovenbouw laten draaien en de enorme rupsbanden laten bewegen.

Het dubbele takel-en-lier-systeem is ook inbegrepen met uitgebreide kabelvoering, een echt werkende grijper en een gedetailleerde cabine met kantelfunctie, uitlaat en ventilatierooster. De kraanarm kan zelfs worden uitgeschoven om nog hoger te kunnen komen! Het coole blauw-witte kleurenschema maakt dit machtige model helemaal af!

Je kunt ook de Rupsband kraan ombouwen tot een grote mobiele torenkraan, zodat je nog meer bouw- en speelplezier kunt beleven! Dit model is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te bouwen. Het is een geweldige uitdaging voor jongeren en volwassenen die van LEGO Technic houden!

Met de supercool blauw-witte kleuren en realistische functies zul je je nooit vervelen met dit geweldige model. Het is een must-have voor elke LEGO Technic fan en het zal zeker indruk maken op vrienden en familie!

De Rupsband kraan is 61 cm hoog, 60 cm lang en 20 cm breed. De mobiele torenkraan is 60 cm hoog, 58 cm lang en 20 cm breed. Dit grote en stevige model zal zeker opvallen in je collectie en veel bouwplezier bieden voor urenlang speelplezier.

Aarzel niet en voeg de LEGO® Technic Rupsband kraan vandaag nog toe aan je verzameling! Met zijn spannende functies en realistische details is het een geweldig cadeau voor jezelf of voor een vriend of familielid die van bouwen en spelen houdt. Bestel nu en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 129.95 (25-05-2023) € 129.95 (25-05-2023) € 129.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42026

Black Champion Racewagen

foto van lego set42169

NEOM McLaren Formula E racewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.