Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verreiker 42061

De LEGO Technic Verreiker is het ultieme bouwspeelgoed voor kinderen en volwassenen.
Met zijn realistische onderdelen en kleurenschema biedt het urenlang creatief speelplezier.
De set kan worden omgebouwd tot een sleeptruck en wordt geleverd met een unieke jubileumsteen.
Bestel vandaag nog en beleef de ultieme bouwervaring!

Waar is LEGO Verreiker 42061 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
260
leeftijd icoon
9-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42061
lego insiders punten icoon
262
punten

Welkom bij de LEGO Technic Verreiker, het ultieme bouwspeelgoed voor avontuurlijke kinderen en volwassenen! Bereik grote hoogtes en voer de meest complexe klussen uit met dit realistische LEGO-model. Met zijn rood-grijs-zwart kleurenschema en gedetailleerde onderdelen zal de Verreiker je verbazen met zijn stoere looks.

Met zijn grote wielen en realistische onderdelen is de Verreiker perfect voor kinderen vanaf 9 jaar en biedt het een boeiende bouwervaring voor een hele nieuwe generatie LEGO-fans. Voer gecompliceerde manoeuvres uit met de vierwielbesturing en schuif de kantelbare laadbak zo ver mogelijk omhoog. Met de uitschuifbare arm kan je de verreiker tot wel 22 centimeter hoog maken. Als je de arm intrekt is de verreiker nog steeds indrukwekkend en meet hij 10 centimeter hoog en 23 centimeter lang.

De Verreiker is niet alleen een cool model om te bouwen. Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging, kan je de Verreiker ombouwen tot een stoere sleeptruck voor een dubbele dosis bouw- en speelplezier. Met zijn prachtige rood-grijs-zwart kleurenschema is de Sleeptruck net zo indrukwekkend als zijn voorganger.

Ontdek nu de gratis interactieve 3D LEGO Building Instructions-app en bouw beide modellen aan de hand van de digitale instructies. Vraag wel altijd eerst toestemming aan je ouders voordat je de app gebruikt. LEGO Technic Verreiker is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon omdat je een nieuwe uitdaging zoekt.

Dit LEGO-model is speciaal ontworpen om het bouwproces interessanter en plezieriger te maken! Met zijn realistische onderdelen en kleurenschema zorgt de Verreiker voor urenlang creatief speelplezier voor kinderen en volwassenen. Met het 2-in-1 ontwerp en de vele functies, zal het bouwen van de Verreiker en Sleeptruck een uitdaging zijn die zowel spannend als bevredigend is.

Je ontvangt bij de LEGO Technic Verreiker ook een steen met unieke opdruk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van LEGO® Technic. Voeg dit collector's item toe aan je verzameling en laat zien dat je een echte LEGO-kenner bent.

Kortom, de LEGO Technic Verreiker is een fantastische toevoeging aan elke LEGO-verzameling en biedt urenlang speelplezier voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Bestel vandaag nog en beleef de ultieme bouwervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42065

RC rupsbandracer

foto van lego set42072

WHACK!

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.