Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racetruck 42104

De LEGO Technic (42104) Racetruck is een stoere truck met veel actie.
Trek de truck naar achteren en laat hem los om de race te beginnen.
De set stimuleert de fantasie van kinderen en kan worden omgebouwd tot een coole racer.
Met gedrukte instructies en digitale instructies in de LEGO Life-app.
Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.
De truck is ca.
17 cm lang en wordt aangedreven door een pull-back motor.
Bestel nu en ervaar de spanning van het racen!

Waar is LEGO Racetruck 42104 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
227
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42104
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij op zoek naar een stoere truck met veel actie? Dan is de LEGO® Technic (42104) Racetruck perfect voor jou! Deze set is ideaal voor kinderen die houden van racespeelgoed en biedt een geweldige bouwuitdaging. Het enige wat je hoeft te doen is de truck naar achteren trekken en loslaten om de race te beginnen. Voel de spanning en sensatie van het circuit van dichtbij en race naar de finish als een echte coureur!

Deze truckstimuleert de fantasie van jonge autoliefhebbers. De enorme uitlaat, gigantische spoiler en deuren en motorkap die open kunnen bieden kinderen talloze rollenspelmogelijkheden. Dankzij de 2-in-1 set kunnen kinderen de truck ombouwen tot een coole racer en hun bouwvaardigheden verder ontwikkelen.

LEGO Technic is perfect voor bouwliefhebbers die graag uitdagende modellen bouwen boordevol realistische kenmerken. Gedrukte instructies zijn inbegrepen, zodat jonge bouwers eenvoudig aan de slag kunnen. Maar daarbij krijgen ze ook digtale instructies PLUS beschikbaar in de gratis LEGO Life-app, waardoor ze zelf een gevoel van voldoening kunnen ervaren. Zoom- en draaifuncties laten de bouwers alles van dichtbij bekijken en zorgen voor een nog betere bouwervaring.

Door de truck naar achteren te trekken en los te laten, kan deze een flinke snelheid bereiken. De racetruck heeft daarnaast een grote uitlaat, een enorme spoiler en een adembenemend kleurenschema waar autoliefhebbers zeker van onder de indruk zullen zijn. Het is de ideale keuze voor kinderen van 7 jaar of ouder die dol zijn op trucks en houden van bouwen.

De speelgoedtruck is ca. 17 cm lang, 8 cm hoog en 9 cmbreed – het perfecte formaat voor eindeloze races en rollenspellen. En er zijn geen batterijen nodig! De truck wordt aangedreven door de pull-back motor, waardoor de actie direct kan beginnen.

Laat jonge kinderen kennismaken met een wereld vol bouwplezier met de LEGO® Technic sets. Dankzij de geweldige ontwerpen van de voertuigen en de coole functies beleven kinderen met dit unieke speelgoed eindeloos speelplezier, lang nadat ze het model hebben gebouwd.

Alle LEGO® Technic onderdelen worden grondig getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. En dat is al zo sinds 1958!

Klaar om de race aan te gaan? Bestel nu de LEGO® Technic (42104) Racetruck en ervaar de spanning en sensatie van het circuit van dichtbij!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42138

Ford Mustang Shelby® GT500®

foto van lego set42029

Custom Pick-up

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.