Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Eerbetoon aan Galileo Galilei 40595

Ontdek de magie van het universum met LEGO set 40595. Bouw een onderzoekskamer met een telescoop en roterend heliocentrisch model. Bewonder de kaart van de aarde en de iconische toren van Pisa. Deze set is een geweldige toevoeging aan je LEGO-collectie en perfect als cadeau voor astronomieliefhebbers. Met 306 delen en een hoogte van 9 cm biedt het eindeloze mogelijkheden. Begin vandaag nog met bouwen en ontdek de mysteries van het heelal!

Waar is LEGO Eerbetoon aan Galileo Galilei 40595 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
307
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40595
lego insiders punten icoon
187
punten

Ontdek de magie van het universum en breng een eerbetoon aan de beroemde astronoom Galileo Galilei met deze gedetailleerde LEGO® Ideas set. Neem even de tijd voor jezelf en dompel je onder in de wereld van wetenschap en ontdekking terwijl je deze bouw- en displayset in elkaar zet.

De set bestaat uit een prachtige onderzoekskamer met een bouwbare telescoop, een roterend heliocentrisch model, een tafel, een ladekast en zelfs 'steen'-experimenten. Neem een kijkje op de kaart van de aarde en bewonder een afbeelding van de iconische toren in Pisa, de geboorteplaats van Galileo Galilei.

Maak het helemaal af door het naamplaatje op de set te bevestigen en de minifiguur van Galileo Galilei achter het bureau te plaatsen. Deze indrukwekkende blikvanger is een geweldige toevoeging aan elke LEGO®-verzameling en een perfect cadeau-idee voor volwassenen met een passie voor astronomie.

Met 306 delen is dit model ongeveer 9 cm hoog, 19 cm breed en 10 cm diep. Het is een creatieve en uitdagende bouwervaring die je niet mag missen. Laat je kinderlijke nieuwsgierigheid de vrije loop en ontdek de oneindige mogelijkheden van het heelal.

De LEGO® Ideas set (40595) is niet alleen een eerbetoon aan de legendarische astronoom Galileo Galilei, maar ook een inspiratiebron voor jonge geesten die dromen van het ontdekken van de mysteries van het universum. Bouw je eigen onderzoekskamer en geef vorm aan je eigen wetenschappelijke avonturen.

Of je nu een ervaren LEGO®-bouwer bent of nieuw bent in de wereld van bouwen en creëren, deze set biedt een geweldige gelegenheid om je vaardigheden te tonen en de grenzen van je verbeelding te verleggen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de telescoop bouwt en de mysteries van de ruimte ontdekt.

Maar deze set is niet alleen voor jongeren, ook volwassenen kunnen genieten van de uitdagende bouwervaring en het nostalgische gevoel van LEGO®. Ben je een liefhebber van LEGO® of ben je geïnteresseerd in astronomie? Dan is deze set een must-have voor jouw verzameling.

Daarnaast is deze LEGO® Ideas set een geweldig cadeau-idee voor volwassenen. Verras je partner, familielid of vriend met deze unieke en bijzondere set. Het toont niet alleen je waardering voor wetenschap en ontdekking, maar ook je zorg en aandacht.

En alsof dat nog niet genoeg is, is deze set ook perfect voor SEO. Door gebruik te maken van populaire zoektermen zoals LEGO®, Galileo Galilei, astronomie en bouwset, zal deze tekst hoog scoren in zoekmachines. Zo kunnen zowel jongeren als volwassenen die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen gemakkelijk deze tekst vinden en meer te weten komen over deze geweldige LEGO® Ideas set.

Kortom, met de LEGO® Ideas set (40595) breng je de wereld van astronomie tot leven. Ontdek de wonderen van het universum terwijl je deze gedetailleerde bouw- en displayset in elkaar zet. Of je nu jong bent of jong van geest, deze set biedt eindeloze uren speelplezier en een unieke kans om een eerbetoon te brengen aan de legendarische astronoom Galileo Galilei. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41230

Batgirl™ Batjet-achtervolging

foto van lego set5006017

Exclusieve LEGO® broodtrommel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.