Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wegenbouwtruck 10683

De LEGO® Juniors Wegenbouwtruck is een stoere set waarmee kinderen hun eigen stadswegen kunnen repareren en onderhouden.
Met de mini-graafmachine en de boor kunnen ze gaten graven en de juiste afmetingen bepalen.
Daarnaast bevat de set wegwerker minifiguren, gereedschap, waarschuwingsborden en een container.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Bestel nu!

Waar is LEGO Wegenbouwtruck 10683 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
132
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10683
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de LEGO® Juniors Wegenbouwtruck! Deze stoere set geeft jou de kans om de wegen in jouw eigen stad te repareren en te onderhouden. Met de mini-graafmachine kun jij gaten graven en de boor zorgt ervoor dat je altijd de juiste afmetingen weet. Plaats waarschuwingsborden voor het andere verkeer en werk veilig aan de weg. Gooi alle aarde die je opgraaft in de container en zorg dat de weg weer veilig begaanbaar is.

De set is speciaal ontworpen als instap naar spelen met echte LEGO stenen en bevat eenvoudige instructies en 'snelstart'-elementen om meteen mee aan de slag te gaan. Jonge bouwers zullen genieten van het leren bouwen en ontwerpen van deze geweldige set. Met de bijgeleverde wegwerker minifiguren kun je zelf als wegwerker aan de slag gaan.

De LEGO® Juniors Wegenbouwtruck bevat alle accessoires die jij nodig hebt om de wegen in jouw stad veilig en begaanbaar te houden. Naast de mini-graafmachine en de boor bevat de set ook gereedschap, waarschuwingsborden en een container. Hierdoor ben jij klaar voor elke uitdaging die op je pad komt.

Met de easy-to-build wegenbouwtruck met beweegbare laadklep, de mini-graafmachine met dak dat open kan en beweegbare laadschop en haak is bouwen en spelen ontzettend leuk en eenvoudig. De eenvoudige instructies en het snelstartelement zorgen ervoor dat jonge bouwers snel aan de slag kunnen gaan met deze set.

Deze LEGO® bouw- en speelset is geschikt voor jonge bouwers vanaf 4 jaar en is perfect om de creativiteit en het probleemoplossend vermogen te stimuleren. De truck is 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed en de mini-graafmachine is 7 cm hoog, 15 cm lang en 4 cm breed. De container is 13 cm breed, 6 cm diep en 2 cm hoog en heeft genoeg ruimte om alle aarde in op te slaan.

Met de LEGO® Juniors Wegenbouwtruck wordt spelen en bouwen één groot avontuur. Laat je fantasie de vrije loop en maak de wegen van jouw stad veilig en begaanbaar. Aarzel niet langer en koop nu de LEGO® Juniors Wegenbouwtruck!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set60041

Motorachtervolging

foto van lego set5006973

Sorting Box – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.