Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Takels sloopterrein 10733

Met LEGO set 10733 Takels sloopterrein kunnen fans van Disney•Pixar Cars 3 aan de slag op een eenvoudig te bouwen sloopterrein.
Beleef urenlang speelplezier met de beweegbare kraan en het testen van auto-onderdelen.
Inclusief LEGO Juniors figuur van Takel.
Geschikt voor kinderen van 4-7 jaar.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Takels sloopterrein 10733 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
62
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10733
lego insiders punten icoon
75
punten

Met LEGO set 10733 Takels sloopterrein kunnen jonge en oudere fans van de Disney•Pixar Cars 3 film aan de slag op een eenvoudig te bouwen sloopterrein. Neem de kraan in handen en maak een video-praatje met Bliksem McQueen terwijl je aan het werk bent. Til auto-onderdelen uit het krat en bevestig ze vervolgens aan de geliefde sleepwagen die je zelf kunt bouwen.

Beleef urenlang speelplezier met het testen van de onderdelen en gebruik de beweegbare kraan om deze op de juiste plek te zetten. De set bevat ook een bord van Takels sleepwerkzaamheden en een gids met bouw- en speeltips. De grote elementen stimuleren het zelfvertrouwen van jonge kinderen en LEGO® Juniors zorgt voor een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 4-7 jaar.

Inclusief een LEGO Juniors figuur van Takel, het onmisbare personage uit Disney•Pixar Cars 3. Takel-figuur zit in zijn klassieke pickup-model met kraan achterop. De set omvat een eenvoudig te bouwen sloopterrein met beweegbare kraan, sleepdienstbord en een krat waar verschillende auto-onderdelen in zitten.

Hang het videoscherm aan de kraan zodat Takel contact kan maken met zijn vriend Bliksem McQueen! Speel allerlei leuke scènes uit Disney•Pixar Cars 3 na met deze populaire figuren. Accessoire-elementen zoals diverse auto-onderdelen, videoscherm met opdruk van Bliksem McQueen, bord van Takels sleepdienst en een hek maken de set compleet.

De set is ontworpen voor kids die houden van bouwen en spelen, en biedt een leuke en educatieve ervaring. De simpele en duidelijke instructies maken het bouwen makkelijk en de grote elementen stimuleren het zelfvertrouwen van jonge kinderen. Na het bouwen kunnen kinderen urenlang spelen met hun favoriete personages uit de Cars 3 film en talloze spannende avonturen beleven op het sloopterrein.

Takels sloopterrein is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook om cadeau te geven. Geef het cadeau aan een jonge fan van de Cars 3 film en zie hoe verrukt ze zijn bij het openen van de doos. Ze kunnen urenlang spelen en hun fantasie de vrije loop laten.

Bestel Takels sloopterrein vandaag nog en geef de geliefde kinderen in je leven een cadeau waar ze dol op zullen zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40606

Lenteplezier VIP-uitbreidingspakket

foto van lego set5005910

Omkeerbare linnen VIP-tas

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.