Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sloopterrein 10734

De LEGO set 10734 Sloopterrein is perfect voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud.
Met voertuigen zoals een kiepwagen en een graafmachine kunnen ze een echte bouwplaats bouwen.
De set bevat ook minifiguren, accessoires en veel speelplezier.
Ontdek de wereld van bouwen met deze geweldige set!

Waar is LEGO Sloopterrein 10734 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
175
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10734
lego insiders punten icoon
225
punten

Beleef een spannend avontuur op de bouwplaats met LEGO set 10734 Sloopterrein! Deze set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers tussen de 4 en 7 jaar oud en bevat alles wat je nodig hebt om een echte bouwplaats te bouwen. Met deze eenvoudig te bouwen voertuigen, waaronder een kiepwagen, een graafmachine met draaibare kraanarm en een kraan met sloopkogel, kan je direct aan de slag om het gebouw in aanbouw af te breken. Vergeet natuurlijk niet je veiligheidshelm op te zetten voordat je begint!

Met de drie minifiguren, inclusief bouwvakkers met gereedschap en walkietalkies, kan je realistische bouwscenario's naspelen en de weg versperren met de borden en kegels. Maar pas op, want de sloopkraan kan elk moment toeslaan en de muur omver gooien! Gelukkig kan je het puin direct in de kiepwagen laden met de graafmachine en houdt de veiligheidskooi je veilig terwijl je aan het werk bent.

Deze set biedt een perfecte bouw- en speelervaring voor jonge kinderen. Dankzij de grote elementen en de eenvoudige gebruiksaanwijzing kunnen kinderen de voertuigen gemakkelijk bouwen en direct aan de slag gaan. Met de accessoire-elementen, zoals gereedschap en borden, kan je je fantasie de vrije loop laten en het bouwavontuur nog spannender maken.

De kiepwagen heeft een beweegbare laadbak en een cabine met plaats voor een minifiguur en is ongeveer 8 cm hoog, 13 cm lang en 6 cm breed. De graafmachine heeft een op en neer beweegbare laadschop, een hijsarm achterop en een veiligheidskooi bij de bestuurdersplaats en is ongeveer 13 cm hoog, 20 cm lang en 6 cm breed. De kraan heeft een ladder aan de achterkant, een draaibare stoel met plaats voor een minifiguur en een draaibare kraanarm met sloopkogel en is ongeveer 13 cm hoog, 8 cm diep en 5 cm breed. Het gebouw in aanbouw heeft een deur met kozijn, een dak en een muur die omver kan worden geslagen met de sloopkogel en is ongeveer 8 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep.

Kortom, met LEGO set 10734 Sloopterrein beleef je urenlang speelplezier op de bouwplaats. Ontdek de spannende wereld van bouwspeelgoed en ga aan de slag met deze geweldige set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40139

GRATIS: Peperkoek huisje

foto van lego set30575

Train

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.