Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Anna & Elsa's bevroren speeltuin 10736

Maak kennis met LEGO set 10736, de bevroren speeltuin van Anna en Elsa uit Disney Frozen.
Deze set is eenvoudig te bouwen en biedt kinderen van 4-7 jaar veel speelplezier.
Ontdek het ijspaleis met glijbaan, skihelling, sneeuwballenkatapult en meer, samen met Anna, Elsa en een schattig ijsbeertje.
De set bevat accessoires zoals ski's, schaatsen en ijsbeerkoekjes.
Het perfecte cadeau voor jonge LEGO-fans!

Waar is LEGO Anna & Elsa's bevroren speeltuin 10736 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
94
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10736
lego insiders punten icoon
187
punten

Welkom in de bevroren speeltuin van Anna en Elsa uit LEGO® Juniors Disney Frozen! Deze magische winterspeeltuin is de perfecte plek om met je kinderen allerlei avonturen te beleven.

Deze set is eenvoudig te bouwen en bestaat uit een ijspaleis met glijbaan, bank en tafel, skihelling, draaibare fontein, sneeuwballenkatapult en een schatkist met verborgen ijskristallen. Het is een geweldige manier om kinderen van 4-7 jaar te laten genieten van de spanning en de sensatie van het bouwen en spelen met LEGO stenen.

Anna en Elsa, de geliefde zussen uit de populaire Disney-film Frozen, zijn ook van de partij! Met hun minipoppetjes kunnen ze samen met jou en je kinderen hun winterspeeltuin verkennen. Er is ook een jong ijsbeertje dat zich graag aansluit bij jullie avonturen.

Laad de sneeuwballenkatapult en schiet de sneeuwballen de lucht in! Suis met het ijsbeertje van de ijsglijbaan naar de bevroren speeltuin, of kruip gezellig op de bank met een warm drankje. Er zijn accessoire-elementen zoals ski's, schaatsen, ijsbeerkoekjes, bekers en een fles, ijskristallen en sneeuwballen om mee te spelen.

Onze LEGO Juniors sets bieden een perfecte bouw- en speelervaring voor kinderen van 4-7 jaar. Het eenvoudig te bouwen model heeft grote elementen met een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen direct kunnen beginnen met spelen. Deze set biedt een perfecte uitdaging voor jonge kinderen om hun vaardigheden op het gebied van bouwen en spelen te ontwikkelen.

Het ijspaleis is ca. 18 cm hoog, 20 cm breed en 15 cm diep en is een geweldige aanvulling op de collectie van elke jonge LEGO-fan. Koop deze set nu en kom spelen in de magische bevroren speeltuin van Anna en Elsa!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40654

Ansichtkaart van Beijing

foto van lego set70433

J.B.'s duikboot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.