Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO J.B.'s duikboot 70433

De LEGO Hidden Side J.
B.
's duikboot (70433) speelset dompelt kinderen onder in een spookachtige wereld onder de zee.
Met geavanceerde apptechnologie en augmented reality kunnen ze spoken jagen en mysteries oplossen.
De set bevat een bouwbare duikboot en minifiguren van Parker en Vaughn Geist.
De ervaring kan worden uitgebreid met nieuwe inhoud en evenementen.
Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Waar is LEGO J.B.'s duikboot 70433 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
224
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70433
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de fantastische wereld van Hidden Side, waar creatief speelplezier en technologie samenkomen! Met de LEGO® Hidden Side J.B.'s duikboot (70433) speelset dompel je jezelf onder in een spookachtige wereld onder de zeespiegel, waar je op een missie gaat om spoken te jagen, mysteries op te lossen en het op te nemen tegen het eindbaasspook Kreatoru.

Deze interactieve LEGO Hidden Side set combineert een bouwbare duikboot en zeebodem met geavanceerde apptechnologie, waardoor een ongeëvenaarde single- of multiplayer-ervaring met augmented reality (AR) ontstaat! Achter dit unieke speelgoed gaat een spookachtige digitale wereld schuil die je kunt onthullen door het model te scannen met een smartphone of tablet met de gratis LEGO Hidden Side AR-app.

Kinderen kunnen urenlang creatief en actief spelen met de minifiguren van Parker, Vaughn Geist en het Standbeeld des Kwaads, plus een haaienfiguur. Ze kunnen zichzelf mee laten voeren in een wereld vol avontuur en fantasie, waar zowel fysiek als digitaal spelen samenkomen.

Maar de LEGO Hidden Side ervaring blijft zich ontwikkelen en groeien! Deze mixed reality-ervaring wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en speciale evenementen. Installeer de gratis Hidden Side AR-app op een smartphone of tablet en scan het model om het tot leven te laten komen!

Deze LEGO Hidden Side J.B.'s duikboot speelset is niet alleen een geweldige uitdaging voor kinderen van 7 jaar en ouder, maar ook een perfect cadeau voor de feestdagen, verjaardagen of andere gelegenheden voor LEGO fans en kinderen die dol zijn op creatieve en digitale speelmogelijkheden! Eenmaal gebouwd, is deze LEGO Hidden Side J.B.'s duikboot (70433) model ca. 21 cm hoog, 19 cm lang en 10 cm breed.

Maar dat is niet alles! Deze LEGO Hidden Side speelset is ontwikkeld volgens de hoogste industrienormen. Hierdoor zijn de LEGO stenen en onderdelen consistent en compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Bij de LEGO Groep testen we alle LEGO Hidden Side stenen en onderdelen tot het uiterste om te garanderen dat alle speelsets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Haal deze fantastische LEGO Hidden Side J.B.'s duikboot speelset in huis en ontdek de verborgen wereld die schuilgaat onder de zeespiegel! Verken, jaag, los mysteries op en neem het op tegen de spoken en het eindbaasspook Kreatoru. De LEGO Hidden Side ervaring wacht op je!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.00 (25-05-2023) € 15.00 (25-05-2023) € 15.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30582

Verjaardagsbeertje

foto van lego set40605

Chinees Nieuwjaar VIP-uitbreidingspakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.