Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Willy's Butte snelheidstraining 10742

De LEGO set 10742 Willy's Butte snelheidstraining is een speelset gebaseerd op Disney•Pixar Cars 3.
Met de afkoppelbare aanhanger met radar kun je de snelheid van Bliksem McQueen meten en hem helpen te trainen voor de race.
De set bevat ook een wegversperring en accessoires.
Geschikt voor kinderen van 4-7 jaar.
Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Willy's Butte snelheidstraining 10742 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
95
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10742
lego insiders punten icoon
135
punten

De LEGO set 10742 Willy's Butte snelheidstraining biedt jou de kans om de adrenaline door jouw aderen te laten stromen en nóg meer plezier te beleven aan de avonturen van Disney•Pixar Cars 3! Met deze coole LEGO Juniors speelset kun je een afkoppelbare aanhanger met radar gebruiken om de snelheid van Bliksem McQueen te meten en hem te trainen voor de grote race. De set wordt geleverd met een wegversperring die bestaat uit balken die kunnen 'breken', een draaiende Radiator Springs wegwijzer en andere accessoires die je urenlang speelplezier garanderen.

Inbegrepen in de set zijn de LEGO Juniors figuren van Bliksem McQueen en Sheriff, die je al kent uit de film Disney•Pixar Cars 3. Dankzij de afkoppelbare aanhanger met radar, kun je de snelheid van Bliksem McQueen meten en hem helpen om zijn prestaties te verbeteren. Maak de aanhanger vast aan Sheriff en rijd ermee naar de plek waar je de snelheid van Bliksem kunt meten.

Om Bliksem McQueen voor te bereiden op de grote race, moet hij over schansen springen en obstakels overwinnen. Met de wegversperring in de set kun je Bliksem McQueen laten botsen tegen de balken die kunnen breken en hem dan door de wegversperring heen sturen, zodat de stukken alle kanten op vliegen!

De set bevat eenvoudig te bouwen modellen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen. Daarnaast zijn de accessoire-elementen, zoals een schans, een verkeerskegel en een struik, perfect om de creativiteit van kinderen te stimuleren en ze nog meer plezier te laten beleven aan het spelen met deze set.

De LEGO set 10742 Willy's Butte snelheidstraining is ontworpen om kinderen van 4-7 jaar te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten en om hen te inspireren om hun eigen verhalen te creëren. Het is een geweldige manier om kinderen verder te helpen met hun ontwikkeling en hun spelvaardigheden te verbeteren.

De set meet ca. 7 cm lang, 3 cm breed en 3 cm hoog, wat het perfect maakt om overal mee naartoe te nemen en te spelen. Met de LEGO Juniors figuren van Bliksem McQueen en Sheriff is uren speelplezier gegarandeerd voor elke jonge fan van Disney•Pixar Cars 3!

Bestel nu onze LEGO set 10742 Willy's Butte snelheidstraining en beleef eindeloos veel plezier met het meten van de snelheid van Bliksem McQueen en hem te trainen voor de grote race. Het is de perfecte manier om kinderen te inspireren en te helpen groeien op een leuke en veilige manier. Klaar om te racen? Start de motor en laat de fun beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006203

Verfverzamelingspuzzel 1000 stukjes

foto van lego set60042

Boevenjacht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.