Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verfverzamelingspuzzel 1000 stukjes 5006203

De LEGO set 5006203 is een uitdagende puzzel van 1000 stukjes die samen kleurrijke verfpotten vormen, maar eigenlijk potten vol LEGO stenen zijn.
Deze puzzel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen vanaf 9 jaar en biedt urenlang puzzelplezier.
Na het voltooien van de puzzel kan de afbeelding gebruikt worden als decoratie en kunnen de LEGO stenen uit de afbeelding ook echt worden nagebouwd.
De puzzel wordt geleverd met een handige poster en heeft een afmeting van ca.
50 cm x 63 cm.
Bestel nu en ga de uitdaging aan!

Waar is LEGO Verfverzamelingspuzzel 1000 stukjes 5006203 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 17.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006203
lego insiders punten icoon
135
punten

Ben jij een echte LEGO® fan en heb je alles al in huis? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou: de LEGO verfpottenpuzzel! Deze puzzel bestaat uit maar liefst 1000 stukjes die samen een verzameling kleurrijke verfpotten vormen, maar als je goed kijkt zie je dat het eigenlijk potten vol LEGO stenen zijn. Hoe cool is dat?!

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vanaf 9 jaar zullen betoverd worden door deze uitdagende puzzel. Of je nu alleen aan de slag gaat of samen met anderen, deze puzzel zorgt gegarandeerd voor uren (misschien wel dagen) puzzelplezier. En als hij af is, heb jij een prachtige afbeelding van kleurrijke verfpotten die je als decoratie kunt gebruiken.

Maar let op, deze puzzel is geen kinderspel. Hij vereist concentratie, geduld en doorzettingsvermogen. Maar als echte LEGO fan ben jij natuurlijk niet vies van een uitdaging. Bouw de verfpotten stukje voor stukje op en zie hoe de afbeelding langzaam tot leven komt. En geen zorgen, als je er even niet uitkomt zit er een handige poster bij met een overzicht van de afbeelding in het groot.

En als de puzzel af is, staat jou nog een leuke verrassing te wachten. Wist je namelijk dat je alle LEGO stenen uit de afbeelding ook echt kunt nabouwen? Als je de constructie van de verfpotten van dichtbij bekijkt, zie je dat alle LEGO stenen keurig op kleur zijn gesorteerd. Bouw ze na en voeg ze toe aan jouw LEGO collectie.

De voltooide puzzel heeft een afmeting van ca. 50 cm hoog en 63 cm breed en wordt geleverd in een stevige doos met kleurenafbeelding erop. Leuk voor het hele gezin, om cadeau te geven aan een andere LEGO fan of om jezelf gewoon eens te verwennen. Deze puzzel is de ultieme uitdaging voor de echte LEGO fans die alles al hebben.

Bestel de LEGO verfpottenpuzzel nu en ga de uitdaging aan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:01

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.99 (13-07-2022) € 17.99 (13-07-2022) € 17.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40416

IJsbaan

foto van lego set40370

LEGO® Treinen-set ter ere van 40-jarig bestaan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.