Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Treinen-set ter ere van 40-jarig bestaan 40370

Bij een aankoop vanaf € 99 ontvang je een gratis exclusieve LEGO Treinen-set ter waarde van € 19,99. Deze aanbieding is geldig van 01-03-2020 tot en met 15-03-2020, of zolang de voorraad strekt. Het is mogelijk om deze set online, in de LEGO Stores of telefonisch te bestellen. Er geldt een minimale aankoopwaarde van € 99 aan LEGO-producten en er wordt maximaal één set per huishouden verstrekt. Deze aanbieding is niet geldig op eerdere aankopen en de gratis treinset moet worden teruggestuurd bij retournering van in aanmerking komende LEGO-aankopen. De treinset kan niet worden gekocht, omgeruild of vervangen voor andere items of contant geld. Deze aanbieding is ook niet geldig in LEGOLAND parken, LEGOLAND Discovery Centers en gecertificeerde LEGO Stores. De LEGO Groep behoudt zich het recht voor om de aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen.

Waar is LEGO LEGO® Treinen-set ter ere van 40-jarig bestaan 40370 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
188
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40370
lego insiders punten icoon
150
punten

Bij elke aankoop vanaf € 99 ontvang je nu een exclusieve treinset helemaal gratis! Deze unieke LEGO® Treinen-set (40370) ter ere van ons 40-jarig bestaan is normaal gesproken € 19,99 waard, maar nu heb jij de kans om hem helemaal kosteloos te bemachtigen.*

Deze speciale aanbieding is geldig van 01-03-2020 tot en met 15-03-2020, of zolang de voorraad strekt. Geldig voor online bestellingen op LEGO.com, in de LEGO Stores en voor telefonische bestellingen uit de LEGO-catalogus. Om in aanmerking te komen voor de gratis treinset, dien je LEGO-producten ter waarde van minimaal € 99 in je winkelmandje te hebben. Bestellingen van Bricks & Pieces vallen niet onder deze aanbieding. Per huishouden ontvang je één set. Let op: deze aanbieding kan niet worden toegepast op eerdere aankopen.

Mocht je ervoor kiezen om een in aanmerking komende LEGO-aankoop te retourneren voor een terugbetaling, dan dien je ook de gratis treinset terug te sturen. Het is niet mogelijk om het cadeau te kopen, om te ruilen voor andere items of voor contant geld. Houd er rekening mee dat deze aanbieding niet geldig is in LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centers en gecertificeerde LEGO Stores. De LEGO Groep behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen.

*Bekijk hier de exclusieve treinset: [afbeelding van de LEGO Treinen-set]

[afbeelding Bricks & Pieces-bestellingen]

- Gratis treinset ter waarde van € 19,99 bij elke aankoop vanaf € 99!
- Geldig van 01-03-2020 t/m 15-03-2020, of zolang de voorraad strekt
- Online, in de LEGO Stores en telefonisch te bestellen
- Minimale aankoopwaarde van € 99 aan LEGO-producten
- Eén gratis set per huishouden
- Niet geldig op eerdere aankopen
- Retourneren van in aanmerking komende LEGO-aankopen vereist ook retourneren van de gratis treinset
- Niet te koop, inwisselbaar of omruilbaar voor andere items of contant geld
- Niet geldig in LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centers en gecertificeerde LEGO Stores
- Aanbieding kan op elk moment worden geannuleerd of gewijzigd door de LEGO Groep

Deze exclusieve treinset is het perfecte cadeau voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op LEGO! Met deze set kun je je eigen treinavonturen beleven en je creativiteit de vrije loop laten. Bouw je eigen spoorwegsysteem en laat de trein door tunnels, over bruggen en langs prachtige landschappen rijden. Maak het geheel nog spannender met de bijgeleverde accessoires, zoals bomen, struiken en zelfs een minifiguur om de trein te besturen.

Deze treinset is niet alleen een geweldig speelgoeditem, maar ook een verzamelobject. Als ode aan ons 40-jarig bestaan heeft LEGO deze set speciaal ontworpen en kun je hem niet in de reguliere winkels kopen. Het is een unieke kans om een speciaal LEGO-item toe te voegen aan je verzameling!

Mis deze aanbieding niet en plaats vandaag nog jouw bestelling op LEGO.com, in de LEGO Stores of telefonisch via onze LEGO-catalogus. Maak jouw LEGO-avonturen compleet met deze gratis exclusieve treinset ter waarde van € 19,99. Bepaal zelf de route, laat je trein door tunnels en over bruggen rijden en ontdek nieuwe werelden vol avontuur en plezier. Bestel nu en laat je verrassen door LEGO!

[Nogmaals afbeelding van de LEGO Treinen-set]

Voorwaarden:
- Gratis exclusieve treinset bij elke aankoop vanaf € 99
- Actie geldig van 01-03-2020 tot en met 15-03-2020, of zolang de voorraad strekt
- Alleen geldig voor online bestellingen op LEGO.com, in de LEGO Stores en telefonische bestellingen uit de LEGO-catalogus
- Minimale aankoopwaarde bestaat uit LEGO-producten ter waarde van € 99
- Bricks & Pieces-bestellingen tellen niet mee voor deze actie
- Eén gratis set per huishouden
- Niet geldig op eerdere aankopen
- Bij retourneren van in aanmerking komende LEGO-aankopen moet ook de gratis treinset worden teruggestuurd
- Gratis treinset kan niet worden gekocht, omgeruild of vervangen voor andere items of contant geld
- Deze aanbieding is niet geldig in LEGOLAND® parken, LEGOLAND Discovery Centers en gecertificeerde LEGO Stores
- De LEGO Groep behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren of te wijzigen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40462

Bruine valentijnsbeer

foto van lego set5006472

LEGO CASTLE COIN

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.