Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zane's ninjabootachtervolging 10755

Ga op avontuur in de ninjawereld met LEGO set 10755, Zane's Ninjabootachtervolging.
Help Zane om de schatkaart te vinden en versla Chopper Maroon.
Deze set bevat een drijvende boot, een motor, een tempel, geheime wapens en 2 minifiguren.
Geschikt voor kinderen van 4-7 jaar.
Bestel nu en beleef spannende avonturen!

Waar is LEGO Zane's ninjabootachtervolging 10755 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
131
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10755
lego insiders punten icoon
150
punten

Betreed de wereld van de ninja's en help Zane om de schatkaart te veroveren! Met de verbazingwekkende set Zane's Ninjabootachtervolging kun jij zelf de actie en sensatie van de ninjawereld beleven. De set bestaat uit eenvoudig te bouwen elementen, zoals een echt drijvende boot met een draaibaar stuur en een ketting met haak, een motor en een tempel met draaiende obstakels, geheime wapens en een kaart. Deze set vol speelplezier wordt geleverd met een handige gids vol bouw- en speeltips en grotere elementen die het zelfvertrouwen van jonge kinderen stimuleren. Deze set bevat zelfs 2 minifiguren!

Inclusief Zane en Chopper Maroon minifiguren, dus je kunt meteen beginnen met spelen en spannende avonturen beleven. Verken de tempel met zijn schansen, steiger, draaiende messen en slangobstakels en vind de schatkaart met zijn standaard en decoratieve staven boven de poort die ook dienst doen als geheime wapens. Met de motor en boot kan jij Zane helpen om de schatkaart te vinden en ervoor te zorgen dat Chopper Maroon niet ontsnapt. De boot kan zelfs echt drijven! Draai de slangen en messen om de motor van Chopper Maroon te vertragen en haak de ketting vast om te voorkomen dat hij ervandoor gaat met de kaart. Zet de kaart op het stuur van de boot en ga op zoek naar het masker. Met de gouden en rode katana's en de 'drijvende' vuurbommen kunnen de ninja's alle obstakels overwinnen en de schatkaart in handen krijgen.

Zane's Ninjabootachtervolging is ontworpen voor kinderen van 4-7 jaar en biedt een passende bouw- en speelervaring met eenvoudig te bouwen modellen met grotere stukken, snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen. Deze set is ook volledig compatibel met alle andere LEGO sets, dus je kunt je eigen ninjawereld creëren en spannende verhalen bedenken. De boot met gouden staven is ongeveer 4 cm hoog, 20 cm lang en 6 cm breed. De tempel is ongeveer 9 cm hoog, 19 cm breed en 8 cm diep. De motor is ongeveer 4 cm hoog, 8 cm lang en 2 cm breed.

Wil jij deel uitmaken van de ninjawereld en de schatkaart bemachtigen? Bestel dan nu Zane's Ninjabootachtervolging en beleef urenlang avontuur en actie samen met je vrienden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40600

Eerbetoon aan 100 jaar Disney

foto van lego set5007004

8-Stud Mini Box – Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.