Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ontsnappen aan de pteranodon 10756

Ontsnap aan de pteranodon met deze LEGO® Juniors set Ontsnappen aan de pteranodon.
Bouw een helikopter en vulkaan, en pas op voor de bouwbare pteranodon.
Speciaal ontworpen voor kinderen van 4 tot 5 jaar oud, bevat deze set twee minifiguren en accessoires zoals een verdovingsgeweer en walkietalkie.
Stimuleer de fantasie en creativiteit van je kinderen met deze eenvoudig te bouwen set.
Bestel nu en beleef een geweldig avontuur in de wereld van Jurassic World! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Waar is LEGO Ontsnappen aan de pteranodon 10756 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
84
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10756
lego insiders punten icoon
187
punten

Stap in de wereld van Jurassic World en beleef een spannend avontuur met de LEGO® Juniors set Ontsnappen aan de pteranodon! Bouw samen met je kinderen een helikopter met snelstartonderstel en draaiende rotor en een kleine vulkaan met bouwbare lavabollen. Maar pas op voor de bouwbare pteranodon die met zijn beweegbare vleugels en bek achter je aan jaagt!

Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 tot 5 jaar oud en bevat een eenvoudige gids met bouw- en speeltips om het zelfvertrouwen van je kind te stimuleren. De set bevat twee minifiguren: een spoorzoeker en een piloot, die je kind kunnen helpen om de missie tot een goed einde te brengen.

Laat je kindje ontsnappen aan de lavabollen door het touw uit de helikopter te laten zakken en de spoorzoeker te redden. Maar pas op, want de bouwbare pteranodon is op de loer en maakt een duikvlucht om de helikopter te achtervolgen.

Met Accessoire-elementen zoals een verdovingsgeweer en een walkietalkie kan je kind zich nog beter inleven in de wereld van Jurassic World. De helikopter is ongeveer 8 cm hoog, 13 cm lang en 10 cm breed en de pteranodon met uitgevouwen vleugels is circa 3 cm hoog, 10 cm lang en 20 cm breed.

Stimuleer de fantasie en creativiteit van je kinderen met deze gave LEGO® Juniors set Ontsnappen aan de pteranodon. De set is eenvoudig te bouwen met snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen. Bovendien zijn LEGO® Juniors sets volledig compatibel met alle andere LEGO® sets, waardoor je kind zijn of haar creaties eindeloos kan uitbreiden.

Bestel nu de LEGO® Juniors set Ontsnappen aan de pteranodon en beleef een geweldig avontuur in de wereld van Jurassic World! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40478

Mini Disney kasteel

foto van lego set30293

GRATIS: Kai drifter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.