Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO GRATIS: Kai drifter 30293

De LEGO set 30293, Kai Drifter, is perfect voor LEGO fans die op zoek zijn naar eindeloos speelplezier en avontuur.
Met een krachtige motor en gestroomlijnd design is de jetboot geschikt voor allerlei watersport avonturen.
Gebruik de 2 knop schieters om vijanden uit te schakelen en je doel te bereiken.
Deze set bevat een Kai minifiguur in toernooi-uitrusting en kan helpen bij de ontwikkeling van creativiteit, probleemoplossend vermogen en bouwvaardigheden.
Een must-have voor jong en oud! Bestel nu en ga op avontuur met Kai!

Waar is LEGO GRATIS: Kai drifter 30293 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
43
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30293
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap aan boord en scheur over de junglerivier op de fenomenale Kai Drifter jetboot! Deze set is de perfecte keuze voor iedere LEGO fan die op zoek is naar eindeloos speelplezier en avontuur.

Met zijn krachtige motor en gestroomlijnde design, is de Kai Drifter jetboot perfect voor elk spannend watersport avontuur. Ga op missie met Kai in zijn toernooi-uitrusting en gebruik de 2 knop schieters om je vijanden uit te schakelen en je doel te bereiken.

Met deze set van LEGO kan je jouw eigen avonturen bedenken en beleven! Deze set bevat een Kai minifiguur in toernooi-uitrusting die je kunt gebruiken om alle obstakels te overwinnen. Bedenk je eigen verhaal en beleef het avontuur van Kai, of voeg hem toe aan jouw collectie LEGO minifiguren.

Als je van LEGO houdt, dan is deze set een absolute must-have. Met zijn gedetailleerde design en realistische look, is de Kai Drifter jetboot een gave toevoeging aan jouw LEGO collectie. Of je nu graag met LEGO speelt, of het gewoon leuk vindt om mee te bouwen, deze set biedt eindeloos speelplezier voor jong en oud!

De Kai Drifter set is niet alleen leuk om te spelen, maar kan ook helpen bij de ontwikkeling van diverse vaardigheden. Zo kan het helpen om creativiteit, probleemoplossend vermogen en bouwvaardigheden te verbeteren. Het bouwen van de jetboot kan de hand-oog coördinatie vergroten en het gevoel voor ruimtelijk inzicht stimuleren.

Kortom, de LEGO set 30293 GRATIS: Kai Drifter is een geweldige keuze voor elke jonge LEGO fan of verzamelaar. Tijdens het spelen met deze set kan je jouw eigen verbeelding de vrije loop laten en eindeloos speelplezier beleven. Of je de set nu koopt voor jezelf, voor een vriend of familielid, het zal zeker een geweldig cadeau zijn voor elke LEGO liefhebber! Bestel jouw set nu en ga op avontuur met Kai!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30218

LEGO® DUPLO® slak

foto van lego set5006912

8-Stud Storage Brick – Black

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.