Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Raptor reddingsauto 10757

Maak deel uit van het spannende LEGO® Juniors Jurassic World avontuur met de Raptor reddingsauto! Vang de beweegbare raptor in de afneembare kooi met een overheerlijke kippenbout.
Inclusief minifiguur van Owen en de spoorzoeker.
Bestel vandaag nog en red het park!

Waar is LEGO Raptor reddingsauto 10757 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10757
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom bij het LEGO® Juniors Jurassic World avontuur, waar jij de held van het park kan worden! Met de spannende set Raptor reddingsauto beleef je de meest fantastische avonturen en help je Owen en de spoorzoeker om uit de handen van de gevaarlijke raptor te blijven.

Deze LEGO set bestaat uit een stoere truck met snelstartonderstel en een afneembare kooi met een hek dat open kan, waarin je de beweegbare raptor kunt vangen. Inclusief een eenvoudige gids met bouw- en speeltips om het zelfvertrouwen van kinderen van 4-5 jaar oud te stimuleren en een minifiguur van Owen en de spoorzoeker, plus de figuur van een raptor.

Lok de raptor in de kooi met een overheerlijke kippenbout aan een stok. Laat het hek van de kooi dichtvallen om de raptor op te sluiten en ontsnap aan de uitbarstende vulkaan! Met accessoire-elementen zoals een verdovingsgeweer, een walkietalkie, een stok en een kippenbout kan je de raptor veilig vangen.

De truck is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed. De kooi is ca. 4 cm hoog, 7 cm breed en 6 cm diep. De raptor is ca. 7 cm hoog, 12 cm lang en 3 cm breed. Dit leuke speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en de set omvat eenvoudig te bouwen modellen met snelstart-elementen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen.

Ben je al in de ban van het LEGO® Juniors Jurassic World avontuur? Dan hebben we goed nieuws voor jou! LEGO® Juniors sets zijn volledig compatibel met alle andere LEGO sets. Je kan dus nog meer avonturen beleven en jouw eigen Jurassic World bouwen.

Bestel vandaag nog de Raptor reddingsauto set en maak deel uit van het spannende LEGO® Juniors Jurassic World avontuur. Kom in actie en laat zien dat je de dappere held bent die Owen en de spoorzoeker nodig hebben om de raptor te vangen en het park te redden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10677

Strandtochtje

foto van lego set10736

Anna & Elsa's bevroren speeltuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.