Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO T. rex ontsnapping 10758

Met LEGO Juniors Jurassic World set 10758 kunnen kinderen een spannend avontuur beleven.
De set bevat een beweegbare T.
rex, 2 bouwplaten, een onderzoeksbasis en een truck.
Daarnaast zijn er minifiguren van Claire, een bewaker en een wetenschapper, samen met een T.
rex-figuur en een babydinosaurus.
Kinderen kunnen de T.
rex laten ontsnappen en hun eigen Jurassic World avonturen creëren.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat accessoire-elementen zoals dinosauruseieren, een krat, een verdovingsgeweer, walkietalkies en een hotdog.
De modellen zijn gemakkelijk te bouwen en compatibel met andere LEGO sets.
Bestel deze set nu en stimuleer de fantasie en creativiteit van je kinderen!

Waar is LEGO T. rex ontsnapping 10758 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
150
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10758
lego insiders punten icoon
412
punten

Laat je kinderen kennis maken met een spannend LEGO® Juniors Jurassic World avontuur met de T. rex ontsnapping set! Met deze set kun je zelf een beweegbare T. rex bouwen met een bek die open kan, samen met 2 snelstart-bouwplaten met een poort, een breekbaar hek en een muurelement, een kleine onderzoeksbasis en een truck met snelstartonderstel. Daarnaast is er ook nog een eenvoudige gids met bouw- en speeltips die het zelfvertrouwen van kinderen van 4-5 jaar oud stimuleert.

Vind je het niet fantastisch dat deze set ook enkele minifiguren bevat? Claire is daar, samen met een bewaker en een wetenschapper, plus een figuur van een T. rex en een babydinosaurus. Zo kun je samen met je vrienden en familie de ultieme T. rex ontsnapping naspelen en je eigen Jurassic World avonturen creëren.

Deze set bevat alles wat je nodig hebt om het avontuur te starten. Kijk uit naar de T. rex door de ladder te beklimmen bij de poort. Overtuig de T. rex om weg te lopen bij het hek door de robotarm met vastgemaakte hotdog te laten zakken. Zet vervolgens de babydinosaurus of het dinosaurusei in het krat achter op de truck, voordat de T. rex door de poort heen breekt. Bouw het hek dan opnieuw nadat de T. rex het heeft vernield.

De set bevat tevens accessoire-elementen, zoals 2 dinosauruseieren, een krat, een verdovingsgeweer, een stok, 2 walkietalkies en een hotdog. Het is allemaal zo uitgewerkt dat kinderen vanaf 4 jaar gemakkelijk kunnen bouwen, zonder enige ervaring met LEGO bouwsets. Bovendien zijn de modellen eenvoudig te bouwen en volleldig compatibel met alle andere LEGO sets.

Met een ongekende hoogte van 11 cm, is de T. rex een indrukwekkend beest. De truck is ca. 6 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed en past precies bij de rest van de set. De hoofdingang met hek is ca. 14 cm hoog, 22 cm breed en 11 cm diep. De onderzoeksbasis is ca. 7 cm hoog, 8 cm breed en 4 cm diep. Laat je kinderen dus helemaal opgaan in hun eigen LEGO Juniors Jurassic World avontuur met deze complete set.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel deze LEGO set nu en laat je kinderen hun fantasie en creativiteit op de vrije loop laten gaan. De T. rex wacht op ze en het avontuur kan beginnen. Schaf de T. rex ontsnapping set nu aan en zorgen voor een onvergetelijk ervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.95 (25-05-2023) € 54.95 (25-05-2023) € 54.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70422

Aanval op het garnalententje

foto van lego set5006259

LEGO® opberghoofd - klein (meisje)

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.