Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® opberghoofd - klein (meisje) 5006259

Maak kennis met het LEGO opberghoofd, een must-have voor LEGO fans! Deze felgele opbergdoos is een grote versie van het klassieke meisje minifiguurhoofd en biedt een compacte en stapelbare oplossing om je kleine spullen in stijl op te bergen. Gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in verschillende maten en gezichtsuitdrukkingen, is het opberghoofd niet alleen praktisch maar ook een leuke toevoeging aan je kamer. Bestel nu en organiseer je spullen op een stoere manier!

Waar is LEGO LEGO® opberghoofd - klein (meisje) 5006259 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006259
lego insiders punten icoon
75
punten

De LEGO® opberghoofd: een felgele must-have voor alle LEGO fans! Dit kleine icoon biedt de perfecte manier om je kleine spullen in stijl op te bergen. Het is een grotere versie van het klassieke LEGO meisje minifiguurhoofd en zorgt voor een compacte en stapelbare opbergoplossing die elke kamer vrolijk LEGO-plezier geeft.

Met het LEGO® opberghoofd kun je niet alleen al je LEGO-blokjes organiseren, maar ook je andere kleine spullen. Stel je voor, je bouwt een prachtig LEGO-kasteel en je wilt niet dat de losse steentjes overal rondzwerven. Daar komt het opberghoofd van pas! Het is gemaakt van duurzaam polypropyleen en heeft de gelaatstrekken van een LEGO® meisje minifiguur. Zo kun je je spullen niet alleen netjes opbergen, maar ook nog eens op een stoere manier!

En het beste is nog, het LEGO® opberghoofd is niet zomaar een opbergdoos. Het is een ware eyecatcher voor je kamer! Je kunt het opberghoofd namelijk combineren met andere LEGO meubels. Stel je eens voor, een kamer vol met enorme kleurrijke LEGO meubels. Het zorgt niet alleen voor extra opbergruimte, maar ook voor een gezellige en speelse sfeer.

Het opberghoofd is verkrijgbaar in verschillende maten en gezichtsuitdrukkingen. Dus of je nu een stoer LEGO® jongenshoofd wilt of juist een vrolijk LEGO® meisjeshoofd, er is voor ieder wat wils! En zeg nou zelf, wie wil er nou niet zijn of haar spullen opbergen in een LEGO hoofd?

De afmetingen van het opberghoofd zijn ongeveer 11 cm hoog met een diameter van 10 cm. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt om al je kleine spullen in op te bergen. Het is praktisch en tegelijkertijd een leuke toevoeging aan je kamer.

Ben je een echte LEGO fan en wil je je kamer opvrolijken? Dan is het LEGO® opberghoofd echt iets voor jou! Het is niet alleen een handige opbergoplossing, maar ook een blikvanger voor je kamer. En het beste is, je kunt het combineren met andere LEGO meubels om je kamer helemaal in LEGO stijl te maken.

Waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen LEGO® opberghoofd en berg al je spullen op in stijl. Of je nu jong bent of volwassen, dit opberghoofd is geschikt voor iedereen die dol is op LEGO. Organiseer je LEGO-blokjes, houd je kamer netjes en geniet van het speelse karakter van het LEGO® opberghoofd.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30576

Kerstboom

foto van lego set5006187

4-Stud Light Blue Mini Box

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.